Food & Bar Show Brasov: Demonstratii culinare si de bar la expozitia pentru profesionistii Horeca

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
196

Voteaza & Distribuie

Descriere

Profesionistii Horeca din Brasov si imprejurimi se mai pot inscrie la evenimentul de prezentare a ultimelor tendinte in industria ospitalitatii, Food & Bar Show Brasov, organizat de Food & Bar Magazine, care va avea loc pe 23 februarie, incepand cu ora 10, la International Trade Center Brasov.Expozantii din cadrul evenimentului vor prezenta cele mai noi produse si servicii destinate exclusiv horeca: produse alimentare, bauturi alcoolice, echipamente si ustensile profesionale, vesela si tacamuri, tehnologie, mobilier etc.


Furnizori importanti pentru industria horeca sunt prezenti la aceasta editie:

Daas, Dr.Oetker, Agricola Bacau, Kotanyi Condimente, Bonduelle, Erlenbacher, Top Horeca, Cramele Halewood, Leida, Distileriile Bran, Delaco, Pons si Asevi, Rose Mary, Stalinskaya, Stalichnaya, Wembley.


Food & Bar Show ii are ca invitati pe doi dintre cei mai renumiti bucatari romani - Horia Virlan si Cezar Munteanu. Acestia vor sustine diverse demonstratii culinare si prezentari in care se va pune accentul pe caracteristicile si avantajele profesionale ale produselor prezentate.


In plus, renumitul barman Claudiu Campo, campion la trei editii Bar Master Competition, va incanta audienta cu demonstratii de bar realizand cocktailuri folosind o gama variata de bauturi alcoolice pusa la dispozitie de PRODAL '94: vodka (Stoli, Stalinskaya, Discovery) ; gin (Wembley) ; brandy (Passion) ; vin spumant (Rose Mary – bianco, rose si prosecco) ; vermouth (Rose Mary – bianco si rosso) si lichior (Rose Mary – cherry).


Pe langa demonstratiile culinare si de bar, furnizorii prezenti la standuri vor oferi toate detaliile despre portofoliu si oferta comerciala.


Accesul este permis exclusiv profesionistilor horeca. Intrarea este gratuita si se face pe baza confirmarii la telefoanele 021 311.94.26, 0735.011.295 sau la e-mail georgiana.harasemciuc@bmsolutions.ro.