First Romanian DarkFest

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
702

Voteaza & Distribuie

Descriere

INCENDIAR!


Maretie goth in club fabrica


pe 14 februarie 2009, de la ora 21:00
Pentru prima data in Romania, Viva Music si KOMPAS EVENTS va prezinta


FIRST ROMANIAN DARKFEST – primul festival gotic din Romania!


Partener principal Romtelecom Clicknet
VIVA MUSIC si KOMPAS EVENTS va prezinta FIRST ROMANIAN DARKFEST sambata, 14 februarie, in Club Fabrica incepand cu orele 21:00.


Noaptea de 14 februarie se anunta ca fiind una speciala pentru iubitorii genurilor gotic, darkwave si electro atat din Romania cat si din Bulgaria, Germania, Moldova, Polonia si Ucraina, tari din care multi fani si-au anuntat prezenta.


Detalii despre conferinta de presa vor fi facute publice de catre organizatori in zilele care urmeaza. Pe site-ul oficial al evenimentului (www.darkwave.ro) sunt disponibile formularele de acreditare pentru presa. Acreditarile propriu-zise (ecusoanele) vor fi ridicate individual, de catre fiecare jurnalist, la sfarsitul conferintei de presa.


In deschiderea festivalului, atmosfera va fi pregatita de formatia romaneasca Negru Latent. Ruxandra, Dragos si Serban, cei care duc, in propriile cuvinte, o lupta de rezistenta estetica, vor canta in deschiderea FRD, dorind sa ne arate ca nu e nimic gresit sa crezi cu tarie in creativitate, viitor si secrete nemarturisite inca. Ei sunt cei care vor pregati atmosfera pentru Das Ich, In Strict Confidence si Diary of Dreams, si totodata cei care marturisesc pe blogul de pe Myspace ca vor incerca sa aduca un aport romanesc la acest festival.


Pentru cei care doresc sa ii cunoasca personal pe artistii prezenti la acest festival: DIARY OF DREAMS, DAS ICH si IN STRICT CONFIDENCE, s-au pus in vanzare 20 de bilete cu acces special pentru sesiunea de meet & greet, in care pot obtine autografele si le pot adresa intrebari artistilor lor preferati.


Pentru ultimele detalii legate de eveniment, biografii ale trupelor, interviuri cu acestea si contributii din partea fanilor, nu uitati sa vizitati www.darkwave.ro.


Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Carrefour si online pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor de acces general este de 75 ron in presale si 85 ron la locatie, iar pentru biletele exclusive cu acces special cu meet & greet, pretul biletelor este de 230 ron.