Deschiderea oficiala a Centrului de zi pentru adulti cu dizabilitati severe si asociate

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
371

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deschiderea oficiala a Centrului de zi pentru adulti cu dizabilitati severe si asociate.

Vineri, 23 martie de la ora 11.00 va avea loc la Timisoara deschiderea oficiala a Centrului de zi pentru adulti cu dizabilitati intelectuale severe si asociate "Ladislau Tacsi", care va avea loc vineri, 23 martie de la ora 11.00 la sediul de pe strada Anton Bacalbasa, nr. 65 A. Va reamintesc ca vom pune la dispozitie un microbuz in parcarea de langa gradina de vara a cinematografului Capitol - vineri, 23 martie incepand cu ora 10.20, pentru a facilita deplasarea la noul centru.

Prin deschiderea acestui nou serviciu, 44 de adulti cu dizabilitati intelectuale severe vor beneficia de ingrijire si terapii specializate in cadrul unui centru unic in Romania. Iata ca prin munca si perseverenta inca un vis a devenit realitate si adultii cu dizabilitati intelectuale severe si asociate pot trai in comunitate, alaturi de familii si de prieteni, daca li se ofera serviciile de care au nevoie.

Excelenta Sa, domnul Jaap L. Werner, Ambasadorul Olandei, domnul Gheorghe Ciuhandu, Primarul Municipiului Timisoara si domnul John Barker, coordonatorul programelor Phare in Romania vor taia panglica noului centru.