De Ziua Indragostitilor, comedia "Cum va place" de Shakespeare la pret redus

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
136

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara va ofera de Ziua indragostitilor spectacolul Cum va place de William Shakespeare in regia lui Koltai M. Gábor. Reprezentatia va avea loc luni, 14 februarie de la ora 18:00 in Sala Mare a Teatrului.


Ziua Sfantului Valentin este un prilej de a fi impreuna cu persoana iubita, iar trupa Teatrului Maghiar le face un cadou spectatorilor sai: cei care doresc sa vizioneze spectacolul in aceasta data impreuna cu perechea, vor plati un singur bilet si il vor primi pe al doilea cadou.


comedia


Biletele se pot procura de la Casa de bilete a teatrului. Pretul maximal al unui bilet este de 16 lei si 8 lei cu reducere pentru elevi, studenti si pensionari.


Va atragem atentia ca rezervarile isi pierd validitatea cu 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. De aceea, va rugam sa procurati biletele din timp!


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19, sau cu o ora inaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.


comedia