Cursuri de pictura, ceramica si colage

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Descriere


CURSURI DE PICTURA, CERAMICA SI COLAGE

Atelierul de creatie Sultana organizeaza CURSURI DE PICTURA, CERAMICA SI COLAGE, pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani. Prima grupa va incepe cursurile pe data de 28 septembrie 2009.

Inscrierile se fac la Atelierul de Creatie Sultana situat in Calea Grivitei nr 403, bloc R, scara B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.

Cursurile de "Pictura, ceramica si colage" din cadrul Atelierului de creatie Sultana dau frau liber imaginatiei copiilor! Parintii si copiii vor gasi la Atelier o atmosfera de lucru creatoare si plina de voie buna. Cultivandu-le gustul pentru frumos, profesorii Atelierului ii vor initia pe cei mici in tainele unor tehnici diverse de pictura, grafica, desen, ceramica si colage!
"Daca ai aripi sa zbori /Caci daca le pierzi cobori!" – spunea Nichita Stanescu in versurile sale.
Costul unui curs ce cuprinde 12 sedinte este de 475 lei.Grupele vor fi formate din cel mult 6 cursanti, frecventa 1 sedinta/saptamana. Pentru copiii la care programul orar scolar se va desfasura dupa amiaza, se va forma o grupa in una din zilele mai sus mentionate, in care sedintele vor avea loc intre 11 – 12.30.

  • Grupa de copii 1: cursurile vor incepe in data de 28 septembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.

  • Grupa de copii 2: cursurile vor incepe in data de 30 septembrie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.

  • Grupa de copii 3: cursurile vor incepe pe data de 2 octombrie, in fiecare zi de vineri, de la 17 la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.

Cei mici si cei mari trebuie doar sa ne onoreze cu prezenta. Materialele de lucru sunt asigurate de noi. Tinuta obligatorie este una lejera si comoda. Sedinta dureaza o ora si jumatate. La sfarsitul cursului, absolventii vor primi o diploma de Pictor Amator, neavizata de Ministerul Educatiei. Totodata cursantii nostrii vor beneficia de o expozitie de grup pe perioada unei saptamani.
Cei care doresc sa continue cursurile vor avea o noua programa care va cuprinde aprofundarea tehnicilor deja predate, initierea in noi tehnici de pictura, modelaj, desen, grafica, precum si activitati practice creative si distractive - crearea unor obiecte decorative din materiale inedite.

Echipa Sultana impreuna cu pedagogii ei va asteapta cu mare drag sa formam o echipa mai mare, cu mici pictori aspiranti!

Pentru orice alte informatii si detalii contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil! Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 11 – 19 si sambata intre orele 10 – 14.

Va asteptam sa formam o echipa mare formata din mici pictori aspiranti!

Adresa: Calea Grivitei nr 403, bloc R, scara B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti

Ne gasiti aici http://www.bizoo.ro/map_location.php?user_id=377990

Telefoane:

021/6681822 – Sultana Art

0723339352 - Rodica Sultana

0724044624 - Constantin Sultana

Detalii pe blogul nostru : http://sultana-art.blogspot.com/

e-mail: rosultana@gmail.com sau ateliersultana@gmail.com