Concert Blue

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
169

Voteaza & Distribuie

Descriere

Brio Sonores, castigatorii finalei sezonului 4 al show-ului " Romanii au Talent", in deschiderea concertului trupei britanice Blue


Brio Sonores si trupa Blue, impreuna, pe aceeasi scenaBrio Sonores, grupul de pop opera care a caștigat marele premiu al celei de-a 4-a ediții "Romanii au Talent", va deschide concertul trupei Blue. Brio Sonores si trupa britanica Blue le dau intalnire fanilor pe 18 iulie, la Sala Palatului.


Evenimentul este sustinut de ProFMsi MTV.


Brio Sonores inseamna 8 voci, care se impletesc armonios și ofera o ambianța perfecta oricarui eveniment. Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Mihai Gandraman și Constantin Paladi sunt tenori, Adrian Timpau și Alexei Digore sunt baritonii grupului, iar Ion Tucan și Timofti Veaceslav aduc basul formației.


Brio Sonores s-a inființat in 2009, in Chișinau, in cadrul Seminarului Teologiei Sfinții Trei Ierarhi. Inițial a fost un cor bisericesc, care a evoluat pana in anul 2013, cand trupa a decis sa se axeze pe genul muzical Pop Opera. Au urmat numeroase participari la concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Un moment esențial in cariera grupului a fost caștigarea cunoscutei emisiunii "Romanii au Talent" 2014 (sezonul IV).


Acum, Brio Sonores se pregatește pentru primul concert de mare anvergura, in fața a mii de oameni, la Sala Palatului, unde vor canta in deschiderea formației Blue.

"Suntem foarte bucuroși și onorați ca vom deschide și imparți aceeași scena cu renumita formație a caror hituri le iubim și noi.

Speram ca nu va fi singura colaborare de acest gen. Blue sunt un exemplu pentru noi, deoarece au demonstrat-o pe intreaga perioada fructuoasa a activitații lor.

Va fi prima noastra prestație de așa amploare și anume in Sala Palatului.

Speram ca acest concert va fi o teleportare spre alte mari scene și alte frumoase colaborari!" – Brio Sonores


Blue revin in Romania pentru promovarea noului album, "Roulette"


Lee Ryan, Antony Costa, Duncan James și Simon Webbe au debutat in anul 2001 cu piesa "All Rise", reușind sa atraga atenția lumii intregi. Au peste 15 milioane de exemplare vandute, 3 albume ce au dominat topurile din intreaga lume ("All Rise", "One Love", "Guilty’) și 10 discuri de platina in Marea Britanie. Blue a atins culmile succesului mondial o data cu lansarea hitului "Sorry Seems to Be the Hardest Word" cu Elton John, single ce a avut o ascensiune record, ajungand pe primele poziții in topurile din lumea intreaga.


Pentru a-și regasi energia și entuziasmul din primii ani ai carierei, cei de la Blue s-au apucat sa lucreze la cel de-al patrulea album cu producatorii Red One (Lady Gaga, Pitbull, Jennifer Lopez) și Wayne Hector & Cutfather (Britney Spears, Pussycat Dolls, James Morrison, Nicki Minaj).


Rezultatul – "Roulette", este materialul ce exprima cel mai bine ce inseamna Blue. Albumul a fost lansat de Universal, pe data de 22 aprilie și include 13 piese, iar varianta de lux conține 15 melodii.


Trupa Blue a promovat "Roulette" in Asia, unde s-a bucurat de un succes enorm, iar acum artiștii prezinta noul disc in Europa, unde au fost foarte bine primiți in Germania, Austria și Italia. In plus, celebra publicație "The Sun" i-a numit cel mai bun grup pop.


Blue promite un spectacol inedit la București, in cadrul caruia trupa va incanta fanii romani cu single-urile de pe noul album, dar și cu cele mai cunoscute hituri, precum "All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" și "Sorry Seems to Be the Hardest Word".


Concertul va avea loc vineri, 18 iulie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.


Biletele se gasesc in retelele: www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.


Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii:


Categoria:VIP exclusive 350 RON

Categoria:VIP 275 RON

Categoria I: 200 RON

Categoria II: 150 RON

Categoria III: 125 RON


Evenimentul este organizat de MEI Concerts Entertainments.


Partenerii media principali: MTV și ProFM.

Parteneri media: Sunete, B24 FUN, Roevents, Iconcert, 220.ro, Bucuresteni.ro, Tonica, Any Place si Ziarul Ring.