Bucharest Food Festival - Editia a II-a

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Descriere










BUCHAREST FOOD FESTIVAL, editia a doua, este organizat de catre Morevents in perioada 21-24 mai 2009 in zona comerciala Baneasa.





In perioada 21-24 mai 2009 va avea loc cel mai complex eveniment gastronomic din Romania-Bucharest Food Festival.





Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului.



Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din SiciliaFranta si alte regiuni ale Italiei. cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din



Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10 restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la preturi modice.



Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor.



Gazda evenimentului Horia Virlan - emisiunea "Cireasa de pe tort"- va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul.



Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la manifestari similare, aparatura electocasnica de la partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood, mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate.



Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai mare bors de peste-reteta traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment.



Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul "550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill"