Atelier de podoabe japoneze Kanzashi

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
152

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ceainaria Serendipity si Grupul Sincretismul Artelor va invita la seria de cursuri ConceptArt
Atelier de podoabe japoneze Kanzashi
In fiecare Sambata,
Kanzashi este denumirea data podoabelor de par in cultura japoneza. Realizarea acestor podoabe a luat amploare in perioada Edo (~1600-1800) devenind un simbol al statutului social. Kanzashi se regasesc sub diferite forme, fiecare marcheaza perioada, anotimpul si sarbatorile in timpul carora trebuie purtate. Ornamentele pot fi observate la gheise si maiko (tinerele care se pregatesc pentru a deveni gheise), acestea din urma pot fi vazute purtand podoabele mai des decat gheise-le.
Kanzashi se realizeaza prin impaturirea bucatilor de material taiat la dimensiuni precise si perfect egale care necesita rabdare, atentie si imaginatie. Iti poti construi accesoriile perfecte o data ce ai invatat tehnicile de baza. Pe deasupra, pot deveni minunate instrumente pentru a-ti infrumuseta obiectele ce au nevoie de improspatare si farmec: genti, cutii de bijuterii, bluze si poti utiliza modelul pentru a aduce o nota eleganta cadourilor.
Se pot transforma in brose si nu numai. Felul in care se realizeaza este prin impaturirea bucatilor de material taiat in patrate, tangential. Se folosesc diverse materiale care se intaresc pentru a rezista, iar combinatiile sunt…infinite.

Timp de desfasurare: 60 min, grupele sunt de maxim 10 persoane, formate pe categorii de varsta.
Data si locul: in fiecare sambata la Ceainaria Serendipity

PRET SEDINTA: 45 lei
PACHET 4 sedinte (60 min/ sedinta - 23lei): 152 lei

GRATUIT:

- toate materialele si accesoriile sunt incluse (materialele textile, adezivul, sistemele de prindere, margele etc). + servirea unui ceai aromat

Participarea presupune si consumatie din ceaiurile si bunatatile ceainariei!

POT FI UN CADOU MINUNAT PENTRU CEI DRAGI !
Program: 11.00 - 12:00
! inscrieri la telefon: 0726536678
sursa: serendipity-tea.ro