Concert Alina Manole

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
358

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alina Manole

Fericirea de Luni, e Sambata, in gradina J’ai Bistrot

16 August, 19:30


Despre Fericire...cu Alina Manole


"Fericirea nu inseamna concediu in Rai"...dar momente frumoase in Targu Mures pot fi traite, in modul cel mai concret cu putința, la concertul Alinei Manole ce va avea loc sambata, 16 august, la J'ai Bistrot.


Cu un stil inconfundabil, cantind cu delicatețe sau ironie despre iubiri ascunse, amanți și alte...jucarii, Alina Manole nu se incadreaza intr-o eticheta muzicala certa. E jazz, indie, folk, blues – un mix pe care-l aduce pe scena in formula de trio, cu muzicieni minunati alaturi.

Concertul de sambata, 16 august, poarta numele celui mai nou dintre albumele Alinei, „Fericirea de Luni", lansat la inceputul lunii iunie. Pentru cine nu știe inca atmosfera speciala a concertelor „fetei cu Luna Patrata"* le spunem doar atat: veniți sa auziți propriile adevaruri pe care nu le-ați marturisit nimanui, intr-o poveste muzicala fascinanta, cu rol pe alocuri terapeutic.

Alina Manole este Muzica și Stare.


Concertul va incepe la ora 19:30 cat mai aproape de fix. Intrarea este 20 de ron.*"Luna Patrata" este primul album al artistei, aparut in 2009 , urmat de „Dragoste in 3", in 2011. Ambele albume au primit premii importante ale industriei muzicale.Pagina de facebook a artistei: http://facebook.com/AlinaManoleOficial


Website: www.alinamanole.ro


Blog: blog.alinamanole.ro


Albumele Alinei pot fi cumparate in format electronic prin Bestmusic (http://www.bestmusic.ro/shop/)


In format fizic, albumele Dragoste in 3 și Fericirea de Luni pot fi cumparate prin Niche Records: http://www.nicherecords.ro/discografie/alina-manole.htmlFragmente muzicale:


Fericirea de Luni: http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I


Fix in seara asta (live, Garantat 100%, martie 2014): http://www.youtube.com/watch?v=bV0T-qUiZhE


De 30 de ani (live, Teatrelli, februarie 2014): http://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s*"Luna Patrata" este primul album al artistei, aparut in 2009 , urmat de „Dragoste in 3", in 2011. Ambele albume au primit premii importante ale industriei muzicale.