Sari la conținut
Forum Roportal
samsara

Dulciuri pentru sarbatorile de iarna

Postări Recomandate

See related image detail  Our Story – Hammond's Candies (hammondscandies.com)   

Bomboane cu aroma de menta ramas de la Craciun dar nu in alimentara obisnuita ci intr-una din cele mai scumpe magazine de haine, se debarasau azi de amintiri si l-am gasit interesant ca pretul era redus din $16.59 la numai 99 de cents, cu ribon auriu si ambalaj de Lux ca este si seria de aniversare de 100 de ani, care cred ca a costat mult mai mult ambalajul de la unu decat am platit pe 3 borcanele.   Nu mai aveau, ca as fi cumparat vreo 12 sa am pentru mirodenii ca-s tare dragalase si borcanelele ... au un pret bun si goale.  Omu' le va manca bomboanele cat se plimba pe langa canalul de apa sa-l tina in viata ca merge cam 10-12 km pe jos cel putin zilnic, dar le va primi in alt container.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image result for Art Fruits Candy. Size: 174 x 160. Source: hammondscandies.comArt Fruits Candy, bomboane acrisoare in borcan, contine 312grame 

Am cumparat 6 borcane sa am cat traiesc, le tin langa computer in birou, sint de mare ajutor cateodata,  In acelas magazin am fost azi si de Ziua Muncii au redus pretul borcanului la 99 centi dar si alte articole.   O sa dau si la copiii din jurul casei cand am ocazie.    Merg in fiecare zi din an ca si cele de Craciun, doar ambalajul face diferenta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.wA7Zsq6yQJ76QOfUwHqGJgHaD4&pid=Api&P=0&w=324&h=171

Astea reprezinta Craciunul de altadata, insa la mine n-o sa fie pe masa ca mai am in congelator de acum 3 ani sau mai demult, neinceput dar bine ambalat, l-am zarit intr-o zi, credeam ca s-au aruncat deja toate vechiturile.   Nu mai comand ca n-am incredere in nimeni, iar eu nu mai am maini de atatea munca.   Iau o pauza, daca am chef o sa fac ceva mai putin pretentios.     

O sa merg la un Targ de Craciun dar voi cumpara carti vechi si fructe eventual ca se spala, dar nimic preparat de nimeni.    Avem Panettone, le putem manca cu nuci :meeting: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:blow:

La cate Euri au alea, de panetone zic, mie mi-e rau mereu de ele. Dar poate si pen ca manc o cantitate imensa odata, ca sunt foarte gustoase, adevarat, nimic de zis.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noi nu numaram E-uri, aici se gasesc doar de Craciun la pret convenient in Costco, nu tin minte daca au si de Paste din bunatatea asta.   Ne-am aprovizionat din timp dar se va termina totul pana la Craciun, sotul se scufunda in ele mai mult, eu doar gust cate-un pic, dar una bucata ne tine cam 7-8 zile.   Avem si fursecuri din Damenarca, au sosit deja din portul maritim Los Angeles, cutii din alea imense ca pentru americani, 4 am cumparat ca in amestec cu altele sa ne tina o vreme!!!    

Pe unul din Panettone il voi transforma intr-un tortulet foarte "comme-ci, comme-ça" ca deja pe jumatate e gata, doar o feliez si dau cu o crema ca este foarte reusit dealtfel  :chef: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au băgat peste tot pe aici. Chiar lângă fabrica unde lucrez e o prăvălie Supermercato. Am zis ca întru sa iau și eu Panetone, ca mi-ai dat idee și pofta, dar aveau închis pentru preluare marfa cică. 

Lasa ca iau mâine de la CBA ca baga și marfa de pe Italea acolo. 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, Rodica` a spus:

Lasa ca iau mâine de la CBA ca baga și marfa de pe Italea acolo. 

Crezi ca inteleg toate prescurtarile??? seamana cu CAP ... dar nu e ...

Marfurile noastre nu toate vin din Italia in America, din pacate.  In Brazilia este o fabrica de astea, dar si in alte tari din Asia de Sud-Est produc multe din bunatatile planetei ca si muraturile maghiare, cu singura conditie ca n-au nici un gust!!!   Pe langa ca nu sint scosi cotoarele ardeilor umputi cu varza, sint plini de seminte, nu sint nici controlati daca ardeii sint perfect sanatosi doar pretul este la inaltimea celor din Ungaria. Nici n-am unde sa reclam, ca este adus pentru un grup mic de oameni din america, nu pentru  "general population"  pentru care este garantat.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Szaloncukor Christmas Candies   Handmade Hungarian Christmas image 1

Nici de bunatatea  astea nu avem parte in America, bomboane fine pe brad de diferite arome.   Au fost candva in magazine cu profil maghiar, dar decand si arabii vand cascaval maghiar si Vietnam produce muraturi in stil maghiar ca si boia facut in India in stil maghiar, s-a stricat vanzarea.   Acum nici vizitori nu mai vin ... am cumparat bomboane tari cu aroma de scortisoara dupa piftie sau slanina fiarta cu usturoi si boia din care la fel n-o sa avem in casa, dar s-ar putea ca vine cineva cu acea aroma in gura!!! 

th?id=OP.f6LXpoBcnHsjLQ474C474&o=5&pid=21.1&bw=0&bc=FFFFFF&w=174&h=174

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Az-%C3%A9v-szaloncukra.jpg

https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=Awr9Duehp6FhisMA1ENXNyoA;_ylu=Y29sbwNncTEEcG9zAzEEdnRpZAMEc2VjA3Nj?p=Sulyan+szaloncukor&fr=mcafee

N-am stiut ca producatorii maghiari si alte forme au scot la concurs Bomboana e Salon al Anului si asta de pe poza a castigat premiul cu umplutura speciala "fruitcake" zic eu dar nu stiu ca site-ul nu cred ca ne-a dat aroma cea noua, fara gluten, zahar, grasimi animale/unt si nu mai stiu de la ce se feresc unii.   Sper sa fie la fel de gustosi cat sint de apetisanti.

Si o gluma dulce vine cu aceste bunatati de pe Site-ul firmei Sulyán, traduc textul din imagine:

Este important sa invatam sa spunem "NU" ... de exemplu: "Vrei o felie de tort"?

 - "NU" ... vreau doua!!!"  :lol2:

th?id=OIP.rro-YuNx5XJBF5xhsImRXwHaHB&pid=Api&P=0&w=184&h=175

Acum am descoperit numele aromei "O gura de Rai" al prajiturii Fruitcake in versiune bomboana.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×