Sari la conținut
Forum Roportal
samsara

Checuri si briose

Postări Recomandate

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q0MmJhNGU0ZTEwOTQ3MTlhMjZkYTExM2IxYWNkNjg2.jpg

pandispan-cacao.jpg?resize=200%2C200&ssl=1

Idei de sarbatori, insa pe aici nu avem din astea, au fost cofetarii dar s-au vandut si s-a pierdut profilul localului.   Chiar ma gandeam la un Chec dar am de cautat in arhiva mea o reteta primita de la o Bucuresteanca inca in 1987.  L-am facut de cateva ori atunci ...

Iar ma lovesc de reteta ca e din 90 de grame de faina, pentru o pasare Colibri langa o picatura de nectar in ceai ... cut reteta mea mai bine.

 https://evz.ro/cel-mai-gustos-pandispan-pufos-trucul-unui-desert-special-pentru-familia-ta.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

chec-cacao-300x211.jpg        Checul, un desert pe gustul tuturor, ca-i de post sau nu!

In amerika nu se cunoaste bunatatea asta si nici nu se gaseste in cofetariile romanesti ca sint din Timisoara proprietarii iar Checul e marfa de Bucuresti si nu se baga!!!

Eu am facut mai demult, dar nu de multe ori in viata mea.  Ar trebui sa incerc de sarbatori langa cafea. 

E cam consumator de timp si asta, iar daca cantitatile nu sint nu stiu cum nu iese ca lumea, am auzit de la multe, sau au exagerat sa manance la mine. 

Acum nu mai vina la mancat nimeni de frica mortii.   

https://evz.ro/retete-de-post-checul-un-desert-pe-gustul-tuturor-cea-mai-simpla-varianta.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da clar. Si se manca si mai usor. Tin minte ca mergea o jumatate numai la cafeaua de dimineata.

Nu mai fac. :o:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa pui in aluatul de chec ca sa fie pufos si sa aiba un gust aromat Cele doua ingrediente care iti completeaza reteta perfect

Admir doar poza si beau cafea amara ca o sa mai am treaba in bucatarie inainte sa ma culc. 

N-o sa schimb nimic in reteta mea ca nu stiu unde doarme!  Desi cunosc otetul pentru stins ingredientul de fermentare, ca-i bicarbonat sau praf de copt,

nu cred ca o sa am nevoie de extra munca.   O sa fac pentru Thanksgiving doar daca o sa ma plictisesc prea mult inainte de marea sarbatoare.

https://www.fanatik.ro/ce-sa-pui-in-aluatul-de-chec-ca-sa-fie-pufos-si-sa-aiba-un-gust-aromat-cele-doua-ingrediente-care-iti-completeaza-reteta-perfect-20528023

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

On Tuesday, the official US National Archives’s Twitter account posted a strawberry cake recipe credited to the former first lady.

*Reteta este pe site!*

“Today, we honor the remarkable legacy of Rosalynn Carter, whose warmth touched the nation,” the post began.

“As we remember her, we share one of her favorite recipes—a classic strawberry cake—reflecting the sweetness she brought to so many.”

The post included a link to the National Archives Catalog and an image of the lifelong mental health advocate’s strawberry cake recipe.

The recipe, with a letterhead from the White House, calls for packaged yellow cake mix, strawberry Jell-O, cooking oil, chopped nuts, eggs, flour and strawberries.

The instructions are brief, directing the home chef to mix all ingredients, bake for 45 minutes and serve plain or with whipped cream.

https://www.msn.com/en-us/news/us/rosalynn-carter-s-strawberry-cake-recipe-is-shared-following-her-death-a-carter-family-favorite/ar-AA1kjCPf?ocid=winp1taskbar&cvid=190101cf550d4323827601457cd646e5&ei=16

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×