samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 11, 2012 Briose cu nuci si pere Ingrediente: 1 pachet de unt 5 oua 200 g zahar continuare 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Decembrie 18, 2012 Briose cu morcovi, nuci si ghimbir Ingrediente: Pentru briose: 1 cana 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 12, 2013 Briose cu fulgi de ciocolata Ingrediente: 300 g faina 120 g zahar 125 g unt continuare 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Indigo 1 3462 Raportează post Postat Ianuarie 12, 2013 Briose cu nuci si pere ..... astea arata demential !! :yes: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 12, 2013 Mersi, au fost bune si aromate :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Two 1995 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2013 Astea ingrasa, nu ? Am impresia ca lu Indy, i s-au stramtat blugii numai uitandu-se. :crazy: Dar de ce difera retetele ? Ca la prima e un pachet de unt si la a doua, jumatate? A, sa furam, si noi ceva. Am inteles! :tease: Arata bine. Macar atat. :P 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2013 A, sa furam, si noi ceva. Am inteles! :tease: Ai ghicit :lol: 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 20, 2013 Briose cu iaurt si nuci Ingrediente: 1 cana de iaurt natural 1 cana de zahar 1 plic zahar vanilat continuare 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2013 Briose cu mere Ingrediente: 220 g faina 250 ml lapte 30 g fulgi de migdale continuare 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Ianuarie 27, 2013 Chec zebra simplu si pufos Ingrediente 4 oua 300g faina 250g zahar 250ml lapte 250ml ulei 3 linguri cacao 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt cu sofran Mod de preparare Aceasta reteta de chec se prepara incredibil de usor si de simplu, este o reteta numai buna pentru incepatorii in bucatarie, pentru ca rezultatul este minunat, novicii primind impulsul necesar ca sa continue :). Ouale se mixeaza cu zaharul bine, pana cand incep sa creasca in volum si zaharul incepe sa se topeasca. Mixand in continuare se adauga laptele, turnand in fir subtire, dupa care se adauga uleiul, la fel de subtire. Faina o amestecam impreuna cu zaharul vanilat si praful de copt, dupa care o adaugam, cernand-o pe rand, in amestecul de oua. Impartim aluatul checului in 2 parti egale, intr-una din ele adaugand cele doua linguri de cacao. Tapetam o forma rotunda de tort cu hartie de copt, si incepem sa turnam alternativ din cele doua compozitii, incepand in centru. Incepem cu aluatul alb din care punem cu lingura cat un cerc de 4 cm (cam 3 linguri), continuam, tot in mijloc turnat, cu aluatul cu cacao si tot asa pana se termina cele doua compozitii. Tava nu se misca, aluatul nu se intinde cu spatula. Dupa ce am terminat de turnat aluatul in tava dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trece testul scobitorii. Mod de servire Checul zebra poate fi servit alaturi de o cana cu ceai. culinar.ro Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri