Sari la conținut
Forum Roportal
Mariusdiaconu

Dietele de slabire rapida cu Raspberry Ketone sunt eficiente?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce este Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone este un compus fenolic elementar, scos din cetona (un compus aroma primar din zmeura rosie). Aceasta aroma este intrebuintata in parfumerie, in produsele cosmetice, cum si in industri alimentara ca aditiv pentru a da mirosul natural de fruct. In plus asta este una printre componentele cele mai valoroase, dintre aromele naturale folosite in industria alimenara. Compus natural ce este posibil sa coste si 20.000 $ pe kilogram. The Food and Drug Administration a recunoscut ca Raspberry Ketone este un supliment sigur pentru consum.
Institutul National de Sanatate a oferit o suma de lucrari de examinare ce privesc extrasul de cetona din zmeura. Intr-o analiza provocatoare cetona din zmeura fiind pusa pe celule adipoase (grasimi) in vitro. Ca urmare gradul de adiponectine s-a ridicat in mod semnificativ. Adiponectina fiind folosita in tratarea diabetului zaharat , prin metabolizarea (arderea) grasimilor. In plus lipoliza (procesul de defalcare a lipidelor) s-a amplificat impresionant. Rezultatul testului cu extractul de cetona din zmeura a confirmat ca exista un proces direct prin suprimarea acumularii de grasimi in interiorul celulelor adipocite. Extractul de cetona pura din zmeura este, de obicei de 1-4 miligrame la kg de zmeura.
De ceva rastimp s-a lansat un nou produs de-a dreptul revolutionar, pe piata mondiala. Probabil ati auzit de Dr. Oz si noul produs caruia ii face recomandari in emisiunile sale. Dar sa vorbim putin de Dr. Oz, cine este el? Ei bine Dr. Oz este cel mai experimentat si acceptat medic de nivel mondial in batalia cu kilogramele in plus. El sfatuieste si recomanda in emisiunile sale, la mai bine de 11.ooo.ooo de telespectatori, formula sau produsul denumit de el "miracolul dintr-un flacon in razboiul contra kilogramelor in plus".
Formula sa este un extract de zmeura, care regleaza cantitalea hormonal(a) si mareste metabolismul, creste forta corpului de a arde grasimile, scade cantitatea acizilor grasi din organism si creste in mod perfect firesc sensibilitatea la insulina, care reduce cantitatea de zahar din sange. Este antioxidant si antidepresiv.

Consecintele lui Raspberry Ketone asupra corpului:

Rezultatele anti-obezitate a lui lui Raspberry Ketone sunt motivate de activarea lipolizei. Lipoliza este modul natural prin care corpul separa lipidele in celule adipoase numite adipocite, distrugere ce are loc atat in tesutul adipos normal cat si in stratul de grasime maro. De asemenea suspenda eliberarea lipazei pancreatice, o enzima digestiva necesara descopuneri grasimilor alimentare astfel incat sa poata fi aspirate prin peretele intestinului mic.
Se sustine despre Raspberry Ketone ca are o structura similara cu capsaicina (un produs chimic natural care ajuta la metabolismul grasimilor). Cercetatori declara ca acesta ajuta la declansarea arderi celulelor adipoase. In prezent exista o serie de marturi stiintifice care confirma faptul ca Raspberry Ketone categoric produce pierederea in greutate. Consecintele testelor efectuate cu Raspberry Ketone au confirmat ca aceasta favorizeaza inversarea procesului de crestere in greutate induse de o diete bogata in lipide alimentare. Studiile au demonstrat de asemenea ca Raspberry Ketone protejeaza si apara ficatul impotriva acumulari de lipide. Intr-un studiu mai recent, cercetatori au testat efectele provocate de Raspberry Ketone asupra celulelor adipoase, si au remarcat ca Raspberry Ketone favorizeaza activarea adiponectinei (un hormon care comanda defalcarea lipidelor din corp si din alimente).

Este sanatos si sigura utilizarea de Raspberry Ketone?

Folosirea de Raspberry Ketone pe termen lung este eficient, necauzand efecte secundare sau dependenta, pentru ca este un supliment natural extras din zmeura rosie.

Unde sa gasesc Raspberry Ketone?

Este disponibil pe scara larga in magazinele online de specialitate, precum si in farmaciile naturiste sau magazinele specializate in suplimente nutritive.

Sa folosesc Raspberry Ketone pentru a slabi?

Fiind un supliment alimentar natural, Raspberry Ketone este recomandat in programele de pierdere in greutate. Daca doriti o scadere rapida in greutate, Institutul National de Sanatate recomanda de asemenea folosirea de alimente naturale si exercitii zilnice. Pastrarea unui jurnal alimentar personal, cat si alocarea de opt ore de somn in cursul nopti, si gestionarea stresului va poate ajuta de asemenea sa pastrati o greutatea a organismului la un nivel normal.
Exista dovezi ca anumite tratamente naturiste (inclusiv yoga, meditatie, Tai Chi), va pot ajuta in incercarile depuse pentru pierderea in greutate.
Daca va ganditi sa folositi Raspberry Ketone pentru scaderea in greutate (sau in orice alt obiectiv legat de sanatate), consultati medicul dumneavoastra inainte de initierea dietei alimentare cu acest supliment.

Pentru mai multe detalii si preturi vizitati: www.eu-shop.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca va ganditi sa folositi Raspberry Ketone pentru scaderea in greutate (sau in orice alt obiectiv legat de sanatate), consultati medicul dumneavoastra inainte de initierea dietei alimentare cu acest supliment.

 

Precis este una din ultimele racnete in industria de slabit rapid si inca nu se stie exact cum se lasa chantarul ... sobolanii nu maninca zmeura, deci au ramas iar numai bipezii curiosi la gustat otrava de slabit rapid. De ce nu reclama langa industriile de modelare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×