ane 0 Report post Posted March 15, 2006 ...salut!! :spiteful: am o rugaminte.. eu cu colegii mei trebuie sa organizam o conferinta nationala cu petreceri in fiecare seara.. aveti idei de petreceri cu tematica interesanta?! :stars: Share this post Link to post Share on other sites
Lucky Luke 4 Report post Posted March 15, 2006 pe ce teme? se accepta dansul la bara, lapdance si alte asemenea manifestari culturalo-folcorice cu specific traditional rom Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted March 15, 2006 Si acuma on-topic: Pai cred ca depinde si de tema conferintei. Care este? :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
Lucky Luke 4 Report post Posted March 15, 2006 Si acuma on-topic:Pai cred ca depinde si de tema conferintei. Care este? :doh: pai ASTA am Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted March 16, 2006 ...salut!! :yahoo: am o rugaminte.. eu cu colegii mei trebuie sa organizam o conferinta nationala cu petreceri in fiecare seara.. aveti idei de petreceri cu tematica interesanta?! :doh: Depinde ce tematica are conferinta, poti crea un ambiant f placut apeland la activitati in grup de destindere, zi-ne despre ce e vorba si te ajutam se accepta dansul la bara, lapdance si alte asemenea manifestari culturalo-folcorice cu specific traditional rom Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted April 8, 2006 cred ca..domn'soara a uitat sa mai revina!! :tease: Share this post Link to post Share on other sites