Sari la conținut
Forum Roportal
Ciocârlan

Cand aveti de gand sa va casatoriti?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

  cu totul ne-a dus undeva la 4 mii euro, ceea ce nu e rau. 2mii de caciula, eu una zic ca e f ok, imi faceam griji ca iese mai mult si nu as fi vrut sa sparg 'porcu'.

 

Voi impartit si cheltuiala de nunta???  seamana a divort mai mult decat uniune pe viata ... asta aud pentru prima oara in viata mea.

 

Ca amantii isi plateau chiria pe din doua ca si conserva de zacusca si dormeau impreuna ... am mai auzit, dar la asa zisa nunta, nu.

 

Dupa asta e cam greu de crezut cat de mult il iubesti ... :haha:  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sint foarte atenta la detalii ... ai pus si de un video la cheltuiala???  de la A la Z vad azi la lume ce minuni scoate cu toate clipurile de la audienta cand cineva le aranjeaza pe un disc, asta e cea mai pretioasa amintire.   Cum sosesc invitatii sau oricine si ori ce moment  trebuie folosit ca lumea se schimba repede si anumite lucruri nu vor mai fi peste 30 de ani.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 17.10.2012 la 23:55, Olivier Dzidzi a spus:

Cand (sau la ce varsta) aveti de gand sa faceti un astfel de pas in viata?

Doi la mana: Cei care vor sa se casatoreasca pana in 23 de ani, de ce asa devreme? Iar cei care prefera dupa 30 de ani, de ce atat de tarziu?

Si nu in cele din urma, ce anume v-ar impiedica sa va casatoriti, desi v-ati dori asa ceva, si ce anume va determina sa considerati casatoria ca fiind o garantie pentru un viitor mai linistit?

Cand (sau daca) voi avea o partenera care sa imi inspire asa ceva. As lua decizia/as inainta propunerea, abia dupa ceva timp petrecut in "simulare" (concubinaj).

Daca aveam relatia potrivita la 23, o faceam atunci. Ca ma apuca 30-ul fara nici o urma de viitoare casnicie, e doar o intamplare, nu o alegere. Nu vreau sa fac treaba asta de frica batranetii. O fac si la 40, si la 50, poate si la 60. Nu e acelasi lucru, dar tine de acelasi "detaliu": partenera potrivita.

Nu vad ce m-ar putea impiedica, de familie/cunostinte nu as asculta. Atat timp cat vrem "noi", e ca si facut. Garantie in casatorie nu vad, copiii m-ar mai linisti; dar sper la o conexiune care sa nu lase loc de incertitudine/frica.

Intre timp... Sunt optimist desi n-am motiv. Habar n-am ce urmeaza, dpdv sentimental. Nici chef de "lupta" nu am, nu vad motive.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, Motorină a spus:

Nu vreau sa fac treaba asta de frica batranetii. O fac si la 40, si la 50, poate si la 60.

Aha!!!  Tatal lui Julio Iglesias a facut pasul pentru a 2-a oara si la 86 de ani, a avut si un baietel de 2 ani cand a murit la 90 de ani. 

Iar Ruth Iglesias, al 4-lea copil al renumitului Doctor Ginecolog s-a nascut la 26 Julie 2006,  la 7 luni dupa moartea tatalui. 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O minte limpede nu cred că ar face copii la vârstă atât de înaintată, pentru că e clar că vor rămâne orfani. 

Eu mă gândesc că e nasol și după 40, că aș putea fi un părinte confundabil cu bunicu'. Deși cunosc totuși exemple pozitive de părinți bătrâni, dar mișto.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu peste tot pe Planeta asta asa se gandeste despre viata, casatorie si copiii.   Varsta de 40 de ani NU inseamna a fi batran!!!    Parinti vom fi cat traim daca am decis sa avem o familie!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai un articol care vine perfect pe acest calapod este in ziar:  Legendarul Larry King 87, internat de urgență, vedeta CNN are COVID-19!!!

Trebuie citit tot articolul, e interesant de aflat ca oamenii isi traiesc viata pana la ultima zi!!!

"Larry King, un Barbă Albastră al Americii

Mega-starul televiziunii americane a avut o zbuciumată viață amoroasă, cu 8 căsătorii la activ alături de 7 femei și 5 copii. Cu Alene Akins s-a căsătorit de două ori și l-a adoptat pe fiul ei, Andy, în timpul primului lor mariaj, Chaia fiind al doilea copil al cuplului.

După divorțul de Alene din 1972, s-a mai căsătorit cu  Freda Miller, Annette Kaye, Mickey Sutphin, Sharon Lepore, Julie Alexander și, ultima pe listă, Shawn Southwick în 1997 la 64 de ani si au 2 copiii.   Inițial Larry și Shawn au înaintat actele pentru divorț în 2010, însă s-au răzgândit și au făcut din nou cerere de divorț în august 2019."

 

Legendarul Larry King, internat de urgență. Vedeta CNN are COVID-19 | Evenimentul Zilei - Part 2 (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×