Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Pentru ca esti client Emagic, AI ACCES LA PRESALE INCEPAND CU 5 OCTOMBRIE, ORA 10:00. Foloseste codul DMIABILET si ia-ti biletul inaintea tuturor!


Vanzarea publica incepe vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la depechemode.emagic.ro si in reteaua iaBilet

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 11 ore, Enki a spus:

Mi-e sa nu pateasca si ei ca Bon Jovi pe care nu-l mai tin balamalele, dar tot vrea sa fie pe scena.

:lol2:   Oare ce a patit sexy boy Jon Bon Jovi, are numai 60 de ani si 7 luni!!!    

Pe Toto Cutugno la 79 de ani l-au fortat doctorii sa renunte la toate concertele vandute, ca sa-l opereze de cancer!!! 

Americanii-l vad altfel, este o icoana pentru multi ca sint multe nationalitati care sint cu diverse religii, secte de pocaiti, pentru care el nici nu exista dar nici altii.

Tina Turner are 82 si 10 luni, iar concertele sint vandute deja si pentru Valentine's Day 2023.  A imbatranit, dar si publicul care o admira, altfel nu s-a plimba intre U.K. si USA. 

https://www.ticketnetwork.com/performers/tina-the-tina-turner-musical-tickets?utm_source=bing&utm_medium=cpc&ppc_src=bing&utm_campaign=31196480&utm_term=tina turner&msclkid=992e5e2da0ac14f215ed3d116943913d&allLoadMore=11

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce a patit Bon Jovi, dar nu mai poate sa cante, nu-l mai tine vocea, nu mai are are suflu. Nah, macar l-am vazut asa devitalizat cum era. Nu s-a comparat cu Depeche care cap - coada au fost la superlativ.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unii imbatranesc mai repede decat altii, eu l-am vazut doar la TV un concert cu el si sarea ca un greier, canta de-i iesea sufletul.   Toti MARI al muzicii ajung la acest moment, pe Tina Turner nu l-am vazut pe un video recent, dar Paul McCartney la fel doar scartaia ... abia langa pian undeva aici la o festivitate invitat, am vazut in direct transmis emisiunea.  Tom Jones la fel.

Toto Cutugno mereu era aparte in stil muzical de altii, dar ma uit la un video cand vorbea muzica cu cei 3 baieti dintr-un grup, dar sala era plina si era foarte aplaudat.  

Ce ma enerveaza ca unii nu-si schimba repertoriul, in tinerete ce cantau, la liceu inca iar acum au peste 80 de ani, nu mai merg cantecele: - "unde esti fetita mea sa te iubesc"  =P~ suna a pedopfilie, ca are si barba ca Santa, arata ca unu din grotta cu omul preistoric.   Au si alte cantece, neutre pe langa acele cantece care le-a lansat prin anii '60!!!   Lumea e alta de atunci.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am bilete, gata. La Londra, la golden circle. Iau și băieții, fiindcă tot râdeau de mine acum câțiva ani, că ce muzică e asta. Acum le place. Va fi primul lor concert mare.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×