Sari la conținut
Forum Roportal
Ntudose

cancer la colon

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La Colonoscopie preventiva nu cred ca se aliniaza multa lume pana n-au hemoragii deja plictisitoare ca dau vina pe Hemorrhoids, iar cand doctorul da sentinta, nu le vine sa creada ca defapt au cancer de colon avansat. In Statele Unite asigurarile medicale obliga lumea sa faca teste preventive, in caz ca nu se duc la timpul indicat, vor regreta amar. Daca se detecteaza cancer si n-a fost la preventive, are de plata din buzunar toata cheltuiala daca are de unde.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

BUNA ZIUA

DORESC PENTRU TOATA LUMEA BOLNAVA DE CUMPLITA BOALA SA SE VINDECE ,SA GANDEASCA POZITIV,SA-SI VIZUALIZEZE MENTAL ORGANUL BOLNAV SANATOS SA REPETE IN GAND DE MULTE ORI CA SA VINDECAT ,SI PENTRU TOATE FORMELE DE CANCER SALVAREA MINUNE VINE DE LA VITAMINA B17 IN SPECIAL SUB FORMA DE INJECTII SE FAC SAU SE PUN PERFUZABIL,VITAMINA B15 ,ENZIME DE PANCREATIN VITAMINA C SI SOLUTIE DE BICARBONAT ,VA ROG SA INCERCATI ACESTE MINUNI IN PARALEL CU CE MAI FACETI .SE FAC CURE IN DOUA SERII IN SITUATII MAI GRAVE SI TREI SERII .DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chadwick Boseman’s death puts colon cancer in the spotlight

Chadwick Boseman Became a Superhero While Battling Cancer ... nu m-as duce asa departe sa-l numesc erou ca zilnic mor mii de pacienti si ei sint doar muritori ordinari fara valoare, doar el a fost erou ... nu-mi place deloc idea asta de idolizare pe cineva care s-a neglijat dar asta nu se premiaza!!!   De acum incolo pe prima pagina al ziarelor va fi cazul lui ca si al celui cazut cu helicopterul, CoVid-ul a incetat celebrarea si acum iar au inceput.   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
 
"After 40 years of effort, researchers have finally succeeded in switching off one of the most common cancer-causing genetic mutations in the human body. The finding promises to improve treatment for thousands of patients with lung and colorectal cancer, and may point the way to a new generation of drugs for cancers that resist treatment."
 
*Senzatie uriasa, dupa 40 de ani au reusit sa opreasca cauzele mutatiei genetice care sta la baza formarii cancerului de Colon si de Plamani!!!*
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chimist român: Cancerul este cauzat de un parazit. Dacă este distrus, cancerul va fi vindecat (doctorulzilei.ro)

Prin urmare,  cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sarace in fibre, dupa cum cel pulmonar nu are legatura cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neaparat efect al consumului de alcool.   Da, pot fi considerati factori favorizanti, dar ei nu reprezinta cauza! 

Inginerul chimist Stefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sanatate din Romania  detaliaza intelesul tuturor. 

’’In prezent, specia umana este infestata masiv cu paraziti. Intr-adevar, acesti paraziti au facut dintotdeauna casa buna cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’, scrie aquiahora.ro. Daca acest parazit este distrus, evolutia cancerului se va opri imediat!’’

Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal sa duca la cancer?     In aceste conditii, cum ramane cu teoria ca factorii genetici predispun?

‘’Pentru a intelege mai bine cancerul trebuie sa intelegem lucrurile importante despre parazitul care il produce, explica Stefan Manea."

Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat inca din anul 1925. De obicei, acesta traieste in intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colita sausindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel il putem considera inofensiv, pentru ca desi fabrica milioane de oua in corpul nostru, le eliminam prin intermediul tranzitului intestinal.

Numai ca unii dintre noi suferim insa de mici leziuni ale intestinului care permit acestor oua microscopice sa fie atrase in circuitul sanguin. Atunci cand invadeaza un organ ca uterul, sau rinichiul provoaca daune extrem de mari, iar daca se localizeaza in ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile sa fie interesante este faptul ca se localizeaza doar in ficatul anumitor persoane – puncteaza Stefan Manea – se pare ca numai pacientii care au in organism alcool izopropilic dezvolta cancerul!

In urma cercetarilor efectuate si a incercarilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat ca pacientii care au cancer, au in ficat atatparazitul trematod cat si alcool izopropilic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre lupta cu cancerul: "Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc” (VIDEO) | Stirescu.ro

"Cătălin Botezatu a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. și ... a fost operat de mai multe ori de cancer de colon."

*A spus cate ceva individul asta despre operatiile prin care a trecut, dar ma asteptam sa dea un sfat sau incurajare telespectatorilor sa mearga pentru testarea de Colonoscopie sa evite ceva groaznic.*   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aseara la stiri ne-a rumegat clar sa ne intre bine in urechi si cap ca nu-i de glumit cu acest CANCER care-i al treilea ucigator in State si ca atare fiecare Asigurare medicala acopera cheltuielile cu Colonoscopie si este obligator de ieri pentru toti care implinesc 40 de ani.    Control Preventiv se numeste si daca totul e bine, se repeta peste 5 ani daca nu sint simptome de ceva, doctorul va explica care sint semnalele, dar acum sint pe computer mai mult decat avem chiar nevoie de informatie medicala care de multe ori este o mare confuzie.   

Inainte ne prezentau tot la TV niste reclame de facut un test acasa si trimis cu posta, insa nu este suficient procedura ca ar putea costa vieti in asteptarea unui raspuns, pana ce procedura arata imediat daca este vre-un pericol si se opereaza in acel moment ca pacientul este pregatit si deja in mijloc de actiune.  

Laborantele asteapta ce se scoate la analizat si microscopul indica in acea secunda daca polipul este canceros sau nu, asta este o mare cucerire de Univers ca multi scapa cu viata doar ca s-au scos polipii cancerosi si se urmaresc de aproape daca mai apar altii. 

Nici nu-i dureros macar desi pacientul este sub total anestezic, cu un drum se controleaza si esofagul mereu si pana la Duoden sa fie si acea cale afara de pericol, se elimina si de acolo polipi sau tot ce-i inutil si se ia analiza din stomac sa nu fie si Helicobacter Pylori sau H(ash)-Pylori prezent care-i grav de tot pe parcurs daca nu este tratat, macar observat la timp.   

Ma bucur ca ne ofera sanse la viata si daca mergem la o analiza ne face mai multe cu o adormire si preparare ca nici pentru un corp bolnav nu prea prieste multa suferinta in plus.   

Cred ca si in Romania este la fel dar nu prea se prezinta lumea, cum proceda si sora mea.  Mama si tatal ei cu aceasta boala au murit, in ultimele clipe au ajuns in spital la consultatie cand Heroin s-a dar contra durerii la bunicul, mama n-a apucat nici pana acolo ca amurit intr-o zi de Vineri si Marti era programata la operatie de scos polipi, atunci nu era acest sistem atat de dezvoltat in 1994 nici in America, dar la scurt timp deja functiona ca ne-a aratat in direct cum si ce se face in timpul acelei interventii ca sotul unei celebre personalitate de la stiri din New York a murit la 42 de ani, era avocat, a lasat 2 copiii mici.  Trebuie sa cunoastem optiunile si ce sanse avem in caz ca un dezastru ne atinge!!!

Katie Couric - Husband, Age & Career - Biography

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A murit soția lui Nicolae Botgros. De ce a ales muzicianul să nu divorțeze, deși are o amantă și un copil de câțiva ani – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Gasesc bizar ca NU se cheama pe nume aceasta femeie, doar ca ar fi sotia cuiva!!!   Traditie la islamisti unde sotia n-are identitate, e proprietatea barbatului care detine femeia!!!

Cand a aparut pentru prima oara articolul n-am stitu despre cine-i vorba, Botgros nu era un nume celebru cand am locuit in Romania, as fi auzit la Bucuresti chiar daca nu e preferinta mea muzica populara.  Acum a iesit din anonimat si Doamna Botgros dupa ce a murit de Colon Cancer, si se reclama cu ea procedura de Colonoscopie care salveaza vieti!!!   

Intr-adevar, dar nu dupa ce o hemoragie care a inundat si infectat tot corpul, ci mult mai devreme, cam pe la 40 de ani sa fie si mai lunga viata daca se vrea lua o decizie sanatoasa!!!

Se mai reclama si un stil de viata langa o amanta tanara ... ménage à trois :derisive:.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
th?id=OIP.Wjfxc2w68USDnxc8a4rLIwHaHZ&pid=Api&P=0&w=300&h=300
 
 
*Ieri n-am gasit ceapa rosie intr-un magazin mai ieftin de produse agricole decat
pe cele stricate au lasat pe taraba. Era o zi la pret si mai redus sa atraga clientii.   Se mai recomanda si in cazul cancerului de plamani, acolo chiar vindeca daca este la inceput descoperit cancerul.  Stramosii nostri n-au avut multe boli de care suferim noi azi ca ei mancau toate alea natural si ceapa si usturoiul erau pe masa tot timpul, nu avea complexe ca miroase urat careva  :derisive:   In trenuri se manca doar slanina cu ceapa sau si usturoiplus horinca, in birouri se manca exclusiv asta ca si in scoli copiii aveau la pachet ca nu aveau altceva acasa nici ei.   Eu am crescut in acel anturaj unde a fost permis peste tot chiar si in spitale sa se compecteze masa cu slanina adumata si ceapa din geamantanul de sub pat.*    
Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×