Sari la conținut
Forum Roportal
Darianna

Alimente interzise sau oferite cu precautie pisicilor

Postări Recomandate

Si cand pisici de rasa raman pe strada ca stapanii mor ... daca nu le primesc vecinii, vine primaria si curata locul de animale in libertate, doar unii din noi le acordam ranguri de rasa rara, dar cand vine seara tot foame le e ca si la stapanii si mananca ce le dai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De o vreme s-a anuntat ca in Oceanul Pacific stau vapoarele imense cu marfuri din China in special ca nu este cine sa le descarce in porturi, si nici soferi de TIR sa-i care mai incolo in State!   DemocRATSii au desfiintat totul in numele COVID-ului si sa se voteze pe ei la putere, acum nici posta nu mai circula zilnic iar cateodata vine de 2 ori pe zi, ca nu se gasesc soferi, conducatori autode posta dar nici pentru autobuzele de scoli, practic e dezastru mare desi ofera cu 3 dolari mai multi pe ora pentru inceput plus beneficii excelente.   

Sufera si animalele de casa ca tot din China le vine cina si daca nu sint obisnuiti decat la boabele uscate si conservele lor, e jale mare, nici eu nu stiu ce va fi ca ai nostri pisici nu mananca nimic dintr-al nostru, vor exclusiv mancare de pisici din magazin.   Dar lista nu se opreste aici, si nici la preturile stiute ca totul s-a scumpit cu 2-4 dolari mai mult. 

In speranta ca Mosul Neculaie ne aduce si reduceri, altfel va fi dezastru desi in reclamele la TV se face rugaciune la politicieni sa ne ajute!!!   Nu-mi place deloc prezentarea sfintilor noi. 

    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×