Sari la conținut
Forum Roportal
Vesta

Suflete-pereche intre mit si realitate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Una din cele mai frecvente întrebări care se pun unui astrolog, de către femeile tinere sau chiar trecute bine spre jumătatea vieţii, este aceea „când îşi vor găsi sufletul-pereche”. Indiferent cât de împlinită este profesional, cât de frumoasă sau de celebră este, femeia pune întotdeauna mai presus de acestea, dorinţa de a avea alături un bărbat care să o completeze din toate punctele de vedere şi să o facă să se simtă fericită. Conceptul de suflete-pereche face parte din unul mai larg, care include grupurile de suflete şi sufletele însoţitoare. Grupurile de suflete sunt suflete care sunt în preajma noastră pentru mai mult sau mai puţin timp, dar cu care schimbul de energie este semnificativ: părinţi, fraţi/surori, copii, iubiţi/iubite, prieteni, colegi de şcoală şi de serviciu. Sufletele-însoţitoare apar în relaţii în care gradul de apropiere, de intimitate şi implicit schimbul de energie este mult mai mare: iubitul sau iubita cu care avem o relaţie deosebită(ca durată sau/şi intensitate măsurată în efectele ei asupra noastră), soţul/soţia, câteodată un părinte şi un/o prieten/ă cu care avem o relaţie deosebit de strânsă. În fine, sufletele-pereche sau sufletele-gemene, cum mai sunt numite, sunt suflete care se completează ca două jumătăţi ale unui întreg, care rezonează unul cu celălalt la un nivel extrem de profund, de spiritual.

 

Sufletele pereche se întâlnesc într-un moment critic al existenţei lor, în care s-au blocat şi nu mai pot evolua spiritual, iar regăsirea şi iubirea dintre ei are drept scop să-i ajute să se deblocheze şi să-şi continue evoluţia spirituală. Întâlnirea cu sufletul pereche are un rol important în destin: ne schimbă viaţa, viziunea asupra vieţii, modul de a ne întelege propriul destin sau are un rol mai concret: ne ajută să depaşim o mare probă, vine să ne arate calea cea dreaptă, să ne atragă atenţia asupra unui pericol. Există un sentiment aparte care vă indică faptul că aţi întâlnit o astfel de persoană(reîncarnarea sufletului-pereche). Nu e doar atracţie fizică, sexuală, ci e vorba de o emoţie profundă, care trece dincolo de senzaţiile trupeşti. De multe ori, atracţia fizică nici nu este prezentă de la început, pentru că e posibil ca persoana respectivă să nu corespundă idealului vostru de partener. Uneori, regăsirea sufletului pereche este dureroasă: puteţi simţi o stare de rău, dureri fizice; dacă nu sunteţi cu el, dorul poate fi imens, sentimentul că nu sunteţi împreună poate fi foarte greu de suportat.

 

Astrologul studiază horoscoapele celor doi şi măsoară un indice de compatibilitate. El reprezintă un raport dintre aspectele pozitive şi cele nefavorabile care se formează între planetele partenerilor. Dacă el este negativ, relaţia este una dezastruoasă, cel mai probabil o regăsire karmică negativă, dar ea poate totuşi să dureze. În acest caz, este absurd şi chiar periculos pentru evoluţia persoanelor respective să rămână împreună o viaţă întreagă. Întâlnirile karmice negative există pentru ca cele două persoane să evolueze spiritual prin trăirea unor experienţe-probă împreună şi rezolvarea unor probleme relaţionale(a unor datorii de reglat). Dar dacă se ajunge într-o situaţie care vă blochează evoluţia sau dimpotrivă, vă trage din ce în ce mai jos(spre partea animalică chiar), va trebui să ieşiţi din această relaţie. Nimeni nu este obligat să trăiască cu cineva anume. A te bloca pe o singură relaţie proastă este o greşeală foarte mare. La capătul cătorva ani de trăit împreună(7, 9, 14 sau 18 ani) care reprezintă ciclurile majore, dacă acea karma negativă nu este rezolvată, este mult mai bine pentru cei doi parteneri să se separe.

 

Fiecare are mai multe ocazii de întâlniri karmice pozitive sau negative şi în vremurile noastre, această şansă se petrece chiar mai des decât în secolele trecute. Un element care indică regăsirile karmice este acesta: în palma mâinii voastre stângi, număraţi liniile mici şi verticale situate sub inelar(în chiromanţie, aici este situat muntele Soarelui) şi care coboară spre linia inimii(prima linie aproape orizontală, sub degete, traversând palma). Veţi avea atâtea întâlniri karmice în viaţă câte linii verticale sunt: cea mai importantă este cea care atinge linia inimii.

 

Un indice de aproximativ 1 indică faptul că interaspectele armonice şi cele disonante se află într-un echilibru suportabil şi cu efortul ambilor parteneri, relaţia poate fi îmbunătăţită. Un indice de 2-3 arată o prietenie. De la 3 în sus, compatibilitatea este mai mult decât evidentă. Indicele cu valoarea peste 5 înseamnă o regăsire între două suflete-pereche. Întâlnirea lor se caracterizează printr-un sentiment acut de recunoaştere, prin sentimentul că s-au mai cunoscut, prin faptul că se înţeleg foarte bine şi pot comunica(îşi înţeleg gândurile). Relaţia se manifestă printr-o mare atracţie fizică, intelectuală şi sentimentală: cei doi se simt atraşi de acelaşi fel de ambianţă în care se simt bine. Este o întâlnire profitabilă pentru evoluţia celor două persoane. Personal, am întâlnit un caz excepţional, de indice de compatibilitate de 10. Cei doi s-au despărţit însă căci, având alte obligaţii faţă de alţi parteneri şi faţă de copiii lor(practic datorii karmice presante în această viaţă), nu se puteau desprinde de acestea şi iubirea lor se transformase într-una chinuitoare: practic sufereau şi când erau împreună şi când se despărţeau până ce ea a rupt relaţia.

 

Chiar dacă simţiţi că v-aţi găsit sufletul pereche, nu este obligatoriu ca de aici să iasă o căsătorie, ba chiar experienţa mi-a dovedit că cel mai adesea, cei doi nu rămân împreună pentru foarte mult timp. Întâlnirea cu sufletul pereche poate dura de la câteva ore până la câţiva ani şi ne oferă şansa de a învăţa o lecţie de destin extrem de importantă. Relaţia nu este obligatoriu să sfârşească într-un happy-end, dar este o binecuvântare să vă întâlniţi sufletul pereche şi nu aveţi dreptul să rataţi această şansă. Întâlnirea cu sufletul pereche este, cel mai adesea, un eveniment unic într-o viaţă de om. Unii nici nu au această ocazie, aşa că trebuie să vă consideraţi o persoană norocoasă dacă în această viaţă aveţi posibilitatea să vă cunoaşteţi jumătatea, care vă poate reface o Fiinţă Completă!

 

AstroVesta®

www.astrovesta.com

Editat de Vesta
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×