Sari la conținut
Forum Roportal
Dixit

Vecini recalcitranti

Postări Recomandate

Inainte de toate, de a merge sa depuna o sesizare in acest sens, ar trebui sa demonstreze ca proprietarul primeste bani de la cel ce sta in casa lui. Altfel, e "cancan".

Corect. :) Ma gandeam ca stie si initiatorul asta. :)

Nu poti depune o plangere, fara sa ai un minim de proba. Nu de alta, dar, daca 'fapta nu exista', initiatorul topicului de poate trezi EL cu o plangere pt Denunt calomnios.

De acord! :)

Mutatia se poate face numai cu acordul proprietarului, si nu obligat in baza unui Contract de inchiriere.

Da, mutatia se poate face cu acordul proprietarului si daca nu are contract de inchiriere. Pur si simplu proprietarul poate declara ca acel individ e nepotul de exemplu, si-l ia in spatiu gratis . Si daca nu exista nici dovezi ca primeste bani, aia e. :crazy: Dar nimeni nu se incurca sa ia in chirie asa, ca apoi nu-l mai scoate afara nici cu excavatorul. :lol:

 

Iar daca exista contract de inchiriere, oricum trebuie proprietarul sa dea o semnatura la Politie ca e de acord sa-l ia in spatiu.

 

Deci ai dreptate, proprietarul e indispensabil in cazul mutatiei. :flowers:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Chiar daca sunt de acord cu ce i-ati scris, nu pot aproba mesaje care promoveaza violenta. Ii puteti scrie pe pm lucrurile astea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema e ca nici eu nici taica miu nu lucram in oras ci la cateva sute de km distanta iar nemernicul asta profita si saptamana asta s a rastit la sotia mea a jignit o , ma rog, faze urate. marea lui bucurie ar fi ca unul dintre noi sa i scape vre una ca sa se dea ca ranitii si sa te tarasca prin tribunale sa ceara daune pentru ca se hraneste cu chestii de astea.ce ma intereseaza pe mine e o cale legala prin care sa l pun cu botul pe labe. voirfilms

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×