Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Phh

Cazare la hotel pentru catei si pisicute :)

Rate this topic

Recommended Posts

In atentia iubitorilor de animale, PlanetaHamHam vine in sprijinul acestora cu o oferta nemaiintalnita - Cazare caini si pisici in hotel special amenajat si cu o multime de facilitati, prin care iti poti rasfata micul tau prieten, catel sau pisic.
Ne-am gandit sa oferim tot confortul acestor animalute, pentru ca stapanii sa aiba parte de concedii si vacante lipsite de griji sau sa se concentreze pe rezolvarea problemelor in perioadele mai aglomerate de la locul de munca cand timpul este scurt si necesita multa concentrare.

La noi, cateii sau pisicutele vor fi foarte fericite. Au la dispozitie spatii de joaca, camere curate, mobilate, multe jucarii, mancare buna si conform cu solicitarilor stapanului, supraveghere permanenta, servicii de asistenta medicala, cosmetica, plimbari zilnice s.a.

De asemenea, stapanul poate vedea activitatea catelului sau a pisicului in orice moment, 24/7, prin serviciul de monitorizare Live Webcam, isi poate inscrie catelul la cursurile noastre de dresaj, poate interactiona cu acesta pe parcursul cursurilor, poate solicita in orice moment transferarea animalutului catre si din centrul nostru prin serviciul nostru de Pet Taxi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×