Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Incep cu un zodiac al calitatilor!! :o:

 

Calităţile zodiilor

 

► BERBECUL ne dă lecţii de curaj

Energia şi entuziasmul Berbecilor este molipsitor. Sunt lideri

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar "Ai o intuiţie pe care te poţi baza şi anticipezi cu uşurinţă situaţiile" cu asta te scoti !! :lol:

Si pot zbura si trage cu lasere din ochi, da'asta ramane intre noi.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

 

BERBEC

 

Energia ta este la cote maxime. In luna noiembrie se anunta provocari speciale pentru sectorul tau profesional. Ai oportunitatea sa te bucuri de reusite importante dar va trebui sa muncesti mult pentru asta. Nu uita sa iti protejezi si viata sentimentala. Se anunta nori dar si furtuna in relatia ta.

Atata timp cat o sa te implici mai mult, nu o sa ai motive de grija. Raspunde promt nemultumirilor si dovedeste ca iti doresti schimbari pozitive. In caz contrar, sa nu te miri daca o sa intampini discutii mai putin placute.

 

Zilele tale norocoase: 5, 9 si 22 noiembrie

 

TAUR

 

Te concentrezi pe sectorul profesional si vrei sa faci cateva schimbari si in viata personala. Ai oportunitatea sa pui in practica o parte din planurile tale si aceste ganduri iti aduc o stare de bine. Iti place sa ajuti dar trebuie sa te gandesti foarte bine si la tine. Nu iti da planurile peste cap doar ca sa ii multumesti pe altii. Ai putea sa platesti mai mult decat te-ai fi asteptat pentru anumite sacrificii.

Trebuie sa te obisnuiesti cu un nou stil de viata daca vrei sa obtii rezultate eficiente in viitorul apropiat. Ai foarte multe de facut, dar trebuie sa te organizezi mai bine. Graba nu este o alegere eficienta cand este in joc viitorul tau.

Zilele tale norocoase: 3, 7 si 15 noiembrie.

 

GEMENI

 

Relatia de cuplu parca nu a fost niciodata mai importanta ca in aceasta luna. Ti-ai propus foarte multe schimbari pentru viitorul apropiat si faci tot posibilul pentru a le pune in practica. Anumite discutii te-au indreptatit sa iti faci sperante mari, dar nu este cazul sa te indepartezi de tot de realitate. Nu anticipa ce se va intamopla si lasa totul sa vina de la sine.

Dezamagirea ar putea sa fie mai mare daca dorintele tale nu vor urma cursul dorit de tine. Trebuie sa rezolvi neintelegerile ca sa nu pornesti la drum cu informatii eronate. Acelasi lucru este valabil si in plan profesional.

Zilele tale norocoase: 12, 17 si 27 noimebrie

 

RAC

 

La inceputul lunii noiembrie ai putea sa te confrunti cu anumite schimbari care nu iti sunt pe plac. Este dreptul tau sa te revolti, asadar impune-te daca situatia o cere. Daca ai acumulat prea multe griji in ultima perioada, ai grija sa nu te influenteze in mod negativ. Deciziile importante trebuie sa le hotarasti in liniste.

Iti doresti stabilitate si mai multa intelegere. Inarmeaza-te cu multa rabdare dar si cu o noua strategie. Priveste in urma si ai grija sa iti evaluezi cu atentie plusurile dar si alegerile neinspirate care te-au adus in fata nereusitei.

Zilele tale norocoase: 3, 18 si 22 noiembrie

 

LEU

 

Ai indurat cateva nemultumiri in ultima perioada si acum vrei sa-ti iei revansa. Ai planuri marete dar trebuie sa ai grija. Razbunarea nu este o solutie si trebuie sa gandesti toata strategia cu atentie. Vorbele aruncate la suparare s-ar putea intoarce impotriva ta. In mod deosebit prima saptamana a lunii se anunta tumultoasa si plina de discutii.

Astrele par sa se intoarca din nou in favoarea ta incepand cu data de 16 noiembrie. Cel putin in plan personal te bucuri din nou de intelegere si afectiune.

Zilele tale norocoase: 17, 18 si 28 noiembrie.

 

 

2hwffup.jpg

 

 

FECIOARA

 

Luna noiembrie se anunta a fi norocoasa pentru nativii zodiei Fecioara. In mod deosebit sectorul financiar este favorizat de astre, asadar investitiile sau negocierile aduc noroc. Castigurile pot aparea si din alte surse, nu neaparat de la locul de munca stabil.

Este momentul oportun sa iti urmezi intuitia si in plan personal. Spune ce gandesti si ai sansa sa iti indeplinesti cateva dintre dorintele arzatoare. Ai grija la persoanele care iti acorda prea multa atentie. Ar trebui sa iti testezi o parte din cunostinte pentru a-ti redescoperi oamenii de incredere.

Zilele tale norocoase: 10, 18 si 29 noiembrie

 

BALANTA

 

Se anunta o luna presarata cu momente romantice pentru persoanele nascute in zodia Balanta. Intalnirile si complimentele nu lipsesc, in special in prima saptamana a lunii. Totul pare sa fie in favoarea ta, dar ai grija la tentatii. Nu te baza pe discretia tuturor; trebuie sa testezi mai bine loialitatea anumitor persoane.

De asemenea, te asteapta momente de rascruce. Ai putea sa fi pusa in fata unor situatii exceptionale si va trebui sa iei decizii foarte importante. Nu trebuie sa te bazezi doar pe intuitie cand este in joc viitorul tau.

Zilele tale norocoase: 4, 12 si 15 noiembrie

 

SCORPION

 

Este timpul pentru schimbari in viata ta. Trebuie sa risti daca vrei sa castigi si ai toate sansele sa faci alegerile potrivite. Trebuie doar sa iti infrunti temerile si sa treci la fapte. Ai mai multa incredere in tine si asculta-ti intuitia. Atitudinea anumitor persoane ar putea sa te influenteze in mod negativ, dar nu este cazul sa te lasi impresionata.

In plan sentimental nu se anunta schimbari majore. In schimb, relatii cu alte persoane apropiate ar putea sa se deterioreze. Atata timp cat iti mentii calmul, o sa poti lua deciziile corecte.

Zilele tale norocoase: 9, 10 si 27 noiembrie

 

SAGETATOR

 

Pasesti in luna noiembrie cu mai multe nemultumiri. Daca ai gresit, trebuie sa iti asumi consecintele pentru faptele tale. Regretele sunt tardive si nu mai poti intoarce vremea inapoi. Viata ta sentimentala cunoaste dumuri noi. Te astepti la mai mult, insa trebuie sa iei totul treptat.

Daca te grabesti, ai putea sa faci din nou lucruri de care o sa-ti para rau. Centreaza-ti atentia asupra carierei. Ai ocazia sa te dezvolti si in mod deosebit ultima jumatate a lunii iti aduce sanse de afirmare.

Zilele tale norocoase: 3,19 si 25 noiembrie

 

CAPRICORN

 

Asteptarile tale incep sa devina tot mai mari. Vrei sa vezi rezultatul muncii tale si deja hotarasti sa ceri explicatii persoanelor de la locul de munca. Iti doresti o schimbare in bine la locul de munca si bineinteles, castiguri mai mari. Ar fi de preferat intai sa tatonezi terenul in jurul tau si apoi sa sari la atac.

Norocul ar putea sa vina de unde nu te astepti. De asemenea, ca sa-ti sporesti castigurile ar trebui sa iei in calcul si economii. Renunta la placerile de moment si adopta un comportament responsabil.

Zilele tale norocoase: 12, 20 si 25 noiembrie

 

VARSATOR

 

Trebuie sa iti sporesti masurile de siguranta. Acorzi prea multa incredere persoanelor nepotrivite si de aceasta data surprizele neplacute ar putea sa vina de unde nu te astepti. Dai dovada de un interes crescut la locul de munca, insa iti neglijezi viata personala. Ai putea sa faci un compromis.

Au loc schimbari importante incepand cu 10 noiembrie si trebuie sa te adaptezi neprevazutului. Cauta sprijinul in familie si astfel o sa primesti cele mai bune sfaturi. Ai impresia ca toti te-au abandonat; insa realitatea nu este asa de intunecata.

Zilele tale norocoase: 8, 12 si 15 noiembrie

 

PESTI

 

Refuzi sa vezi ceea ce este evident. In curand grijile te vor coplesi, de aceea ar fi mai bine sa raspunzi de acum in fata provocarilor. Nu te mai feri de adevar si accepta schimbarile. In plan personal ar putea aparea neintelegeri. Trebuie sa fii de acord si cu alte pareri, chiar daca sunt diferite de ale tale.

Nu trebuie decat sa asculti si apoi sa tragi concluziile. La locul de munca da dovada de mai mult interes si o sa ai de castigat in ochii superiorilor tai. Se anunta si vesti bune.

Zilele tale norocoase: 5, 12 si 20 noiembrie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"De asemenea, ca sa-ti sporesti castigurile ar trebui sa iei in calcul si economii"

 

N-ar suna mai bine pe romaneste economiile ... altfel cum sa ai castiguri sporite daca nu economisesti :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×