Sari la conținut
Forum Roportal
Florentinaflori

Vopsirea parului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vopseaua afecteaza structura firului de par. Agresarea termica frecventa a parului sau vopsirea (fie si la doua luni) cu produse permanente deposedeaza parul de keratina (proteina care ii da rezistenta), facandu-l sa devina casant, explica Mona A. Gohara, profesor asistent clinic dermatologie la Yale. Iar daca parul este in mod sistematic rupt, n-are sanse prea mari sa creasca frumos. Poti sa folosesti o lotiune cu minoxidil (concentratie 5%), un ingredient care s-a dovedit eficient pentru cresterea parului, putandu-se obtine rezultate concrete dupa trei luni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vopsirea parului des,poate afecta negativ cresterea parului?

 

Ideea este ca daca incepi sa iti vopsesti parul si diferenta dintre culoarea vopselei si culoarea naturala a parului tau este destul de mare, va trebui ca o data la o luna si jumatate - doua, functie de cat de repede iti creste parul sa-l revopsesti. Degradarea este datorata revopsirii frecvente nu vopsirii initiale. Parerea mea, daca te hotarasti sa-ti vopsesti parul cauta o nuanta care sa nu presupuna si decolorarea lui inainte de a-l vopsi, asta intradevar deterioreaza si mai repede firul de par. Alege o nuanta care sa acopere culoarea ta fara decolorare.

Adica daca ai parul saten si vrei o nuanta deschisa alege un blond nu foarte deschis din acela arctic ci unul un pic aramiu ( am dat doar un exemplu pentru ca nu stiu culoarea ta si nuanta in care ai vrea sa il schimbi). :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chestia asta cu vopsitul, cu nuantele, balsamurile speciale sau tratamentele specifice tipului de par, mi se par foarte complicate. Parca-mi vine sa ma bucur ca nu ma vopsesc.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cauta o nuanta care sa nu presupuna si decolorarea lui inainte de a-l vopsi,

 

Asta n-am mai facut din Romania sa-mi decolorez parul, pe aici doar se revopseste cu niste culori foarte bune ca eu mereu ma fac de alta culoare urmeaza verde ... doar ca am iesit de pe culoarea vinetei :crazy: spun depinde de ocazie unde merg, in acordanta ma vopsesc si-mi creste parul destul de repede ca si unghiile. Se mai poate cumpara si niste molecule de alta culoare doar sa arunce in aer festivitatea ca am obiceiul sa ma vopsesc mai artistic, nu uniform si iese foarte interesant. Daca se respecta regulile, nu se intimpla nimic!!!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×