Sari la conținut
Forum Roportal
bostes

Blog (site) Ion Iliescu arhivat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Blogul lui Ion Iliescu arhivat se gaseste aici: (link pentru download cenzurat)

http://ioniliescu.wordpress.com/

 

Blogul,cu mii de mesaje din ziua cind a fost lansat (10 Noiembrie 2007) si pina in prezent, a fost transformat automat intr-o arhiva bine organizata, aproape identica cu situl original, asta indeosebi pentru cei care au scris mesaje pe situl fostului presedinte si vor sa le aiba ca amintire dar si pentru valoarea de document pe care ar putea sa o aiba blogul in viitor.

 

Copierea s-a realizat cu softul HTTrack Website Copier care a mers incredibil de bine, reusind sa faca un duplicat al sitului in aproximativ doua ore si jumatate doar prin introducerea adresei http://ioniliescu.wordpress.com/

Editat de Burel001
Link-ul pentru download a fost editat pentru protectia userilor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa stergeti imediat subiectul, nu isi mai are nici un sens dupa editarea facuta de moderator, ba mai mult induce lumea in eroare cu o minciuna. Oamenii se asteapta sa descarce o arhiva cu intregul blog si in realitate sunt trimisi la adresa sitului de wordpress a lui Ion Iliescu pe care nu il pot descarca decit in urma unei operatiuni nemaipomenit de laborioase care dureaza ore intregi daca stii bine ce ai de facut si mai esti si norocos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Explicatiile legate de actiunea de moderare sunt cred suficiente in acest moment,topicul ramane activ pentru userii care doresc sa comenteze activitatea de bloger a domnului Iliescu.

Bostes, am rugamintea sa nu mai postezi link-uri pentru download,nici pe acest subiect nici in legatura cu altele.Cred ca era subanteles.Poti sa consideri ca ai fost avertizat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×