Sari la conținut
Forum Roportal
Aenomis

Stii ce inseamna educatie non-fromala? Vorbesti limba turca?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Merhaba!

 

Daca raspunsul este Da la ambele intrebari, atunci iti oferim posibilitatea de a participa la un Schimb de tineri (vezi tinact.ro), un proiect ce va reuni 12 tineri din Turcia (18 - 25 de ani) cu tot atatia din Romania, la Botosani, pentru a desfasura activitati legate de ecologie si in special de importanta consumului de apa curata. Cautam doua persoane pentru a putea facilita comunicarea intre tinerii romani si cei turci (nivelul de limba engleza este foarte scazut), si pentru asta oferim transport (avion Bucuresti - Suceava 31.08 cu intoarcere pe 11.09), cazare si masa plus alte beneficii, distractie si posibilitatea de a exersa limba turca cu vorbitori nativi :)

 

Trimite CV si scrisoare de intentie la Simona_gherasim01@yahoo.com pana la data de 28 August 2012, ora 20:00.

 

Succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

(avion Bucuresti - Suceava 31.08 cu intoarcere pe 11.09), cazare si masa plus alte beneficii, distractie si posibilitatea de a exersa limba turca cu vorbitori nativi :)

 

Trimite CV si scrisoare de intentie la Simona_gherasim01@yahoo.com pana la data de 28 August 2012, ora 20:00.

 

 

Succes la cine??? Tu ai nevoie de foarte mult ca esti cam departe de responsabila fara a cunoste o minima etica de business. In penultima zi cauti sa angajezi pe cineva??? Cand o sa-i verifici datele??? sau nu conteaza.

 

Eu stiu ce inseamna insa postarea asta NU este deloc formala!!! si nu vad ce vacanta de calitate o sa pui la cale. O limba comuna si bine inteleasa de toti membri trebuie sa existe in caz de dezastru sau ceva accident, trebuie sa se intelelaga partile!!! Aici apare si o mare responsabilitate fata de participanti, nu este de ajuns de aruncat cateva cuvinte sofisticate gresite si gata sint de neinvinsa!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×