Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Aenomis

Stii ce inseamna educatie non-fromala? Vorbesti limba turca?

Rate this topic

Recommended Posts

Merhaba!

 

Daca raspunsul este Da la ambele intrebari, atunci iti oferim posibilitatea de a participa la un Schimb de tineri (vezi tinact.ro), un proiect ce va reuni 12 tineri din Turcia (18 - 25 de ani) cu tot atatia din Romania, la Botosani, pentru a desfasura activitati legate de ecologie si in special de importanta consumului de apa curata. Cautam doua persoane pentru a putea facilita comunicarea intre tinerii romani si cei turci (nivelul de limba engleza este foarte scazut), si pentru asta oferim transport (avion Bucuresti - Suceava 31.08 cu intoarcere pe 11.09), cazare si masa plus alte beneficii, distractie si posibilitatea de a exersa limba turca cu vorbitori nativi :)

 

Trimite CV si scrisoare de intentie la Simona_gherasim01@yahoo.com pana la data de 28 August 2012, ora 20:00.

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

(avion Bucuresti - Suceava 31.08 cu intoarcere pe 11.09), cazare si masa plus alte beneficii, distractie si posibilitatea de a exersa limba turca cu vorbitori nativi :)

 

Trimite CV si scrisoare de intentie la Simona_gherasim01@yahoo.com pana la data de 28 August 2012, ora 20:00.

 

 

Succes la cine??? Tu ai nevoie de foarte mult ca esti cam departe de responsabila fara a cunoste o minima etica de business. In penultima zi cauti sa angajezi pe cineva??? Cand o sa-i verifici datele??? sau nu conteaza.

 

Eu stiu ce inseamna insa postarea asta NU este deloc formala!!! si nu vad ce vacanta de calitate o sa pui la cale. O limba comuna si bine inteleasa de toti membri trebuie sa existe in caz de dezastru sau ceva accident, trebuie sa se intelelaga partile!!! Aici apare si o mare responsabilitate fata de participanti, nu este de ajuns de aruncat cateva cuvinte sofisticate gresite si gata sint de neinvinsa!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×