Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
HotelDecebal

Hotel Decebal *** - Bucuresti

Rate this topic

Recommended Posts

Decebal Hotel Boutique***

B-dul Barbu Vacarescu nr 51

Tel 031 425 90 12

post-375624-0-08765500-1345831076_thumb.jpg

 

Una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti

 

Decebal Hotel este situat in apropiere de centrul de afaceri, financiar, cultural si comercial al Bucurestiului, langa "Piata Victoriei" (1800 m) situata pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi strazi principale din Bucuresti , unde se gasesc numeroase monumente si institutii importante.

Decorul fiecarei camere are stilul sau propriu si fiecare camera are urmatoarele facilitati: climatizare proprie, televizor LCD cu dvd incorporat si antena satelit, acces la internet, telefon, uscator de par, seif, minibar.

Datorita locatiei sale in centrul Bucurestiului, cat si datorita facilitatilor speciale de afaceri (Centrul de Conferinte, Acces Internet de mare viteza in fiecare camera, sala de conferinta si spatiile publice ale hotelului), Hotelul Decebal este alegerea ideala pentru calatorii de afaceri, pentru cei ce vor sa petreaca timpul liber calatorind sau pentru cei ce vor sa organizeze conferinte.

Unitati cu produse alimentare si bauturi: Restaurant, capacitate: 100 locuri, Bar &Bistro; capacitate: 60 locuri, sala de evenimente : 150-180 locuri.

Viitorul restaurant Pastis va oferi preparate din bucataria mediteraneana, insotite de servicii excelente, intr-o ambianta atractiva.

In Bar & Bistro Pastis, de la mic dejun la noapte tarziu, puteti avea o selectie de mancaruri usoare, gustari si o gama larga de cocktailuri si bauturi.

Sala de evenimente ofera clientilor o locatie eleganta pentru organizarea de petreceri, nunti, cocktailuri, receptii, conferinte , etc.

 

Atractiile Bucurestiului

Muzeional National de Arta al Romaniei

Ateneul Roman

Parcul Cismigiu

Universitatea Bucuresti

Teatrul Odeaon

Teatrul National Roman

Casa Parlamentului

Muzeul Taranului Roman

Arcul de Triumf

Cercul Militar National

Muzeul Satului

Parcul si Lacul Herastrau

Business Centers

Restaurante, Baruri si Cazinouri

post-375624-0-38502100-1345831095_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decebal Hotel Boutique***Tel 031 425 90 12

 

Cand se reclama un hotel, azi se pune si adresa de E-mail si pagina cu modalitatile de a rezerva cu Credit Card, tabelul clar descris cu tarifele pe sezoane si zilele saptamanii sa reflecte cand sint locurile oferite la pret redus!!! daca este parcare si curatatorie chimica, e mai important decat barul!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×