Sari la conținut
Forum Roportal
De4su

PoS

Postări Recomandate

Ce este PoS?

 

PoS este o platforma web bazata pe sistemul de operare desktop creeat special pentru comunitatea RST (Romanian Security Team) inspirat dintr-un opensource. In multe feluri, este un sistem de operare desktop complet, cu management de fisiere si aplicatii, care functioneaza intr-un mediu draggable cu ferestre redimensionabile.

Prezentare generala

 

Asa cum am spus mai inainte, PoS ofera un desktop complet, cu o suita de aplicatii intr-un sistem care poate fi accesat online, prin intermediul unui browser web. Este un sistem care poate furniza o flota de calculatoare in retea in mediul Cloud, de asemena poate fi un refugiu personal atunci cand utilizati computerul altcuiva.

 

Atunci cand se investigheaza un sistem, cum ar fi PoS, cei mai multi oameni vor intreba despre performanta. Asa cum era de asteptat, lansarea aplicatiilor si viteza de executie sunt rapide, comparativ cu restul sistemelor de operare desktop in sistem cloud. Cu toate acestea, daca te gandesti la asta, PoS ofera un sistem ce poate fi comparat cu un PC online, de aici si numele PoS (Personal Online System).

 

Deci, care sunt avantajele? Ei bine, implicit ofera o gama larga de aplicatii, inclusiv un calendar, un cititor RSS, un client de e-mail, un procesor de texte, o foaie de calcul, un manager de contacte, client FTP si SSH, jocuri, broswer anonim, music player, video player, radio, picture viewer, picture editor, chat, messenger, share intr-e userii platformei, spatiu de 20 giga pentru useri si 50 giga pentru VIP-uri, sistem de management cu facilitatile necesare pentru a incarca si descarca fisiere.

 

***ATENTIE***

 

Nu se retin nici un fel de loguri sau ip-uri, absolut orice sesiune este anonima iar toate fisierele din conturile dumneavoastra sunt private si accesibile doar dumneavoastra.

 

Site-ul PoS:

http://www.p-o-s.org

 

Poze: 8702.jpg4923.jpg516PoS_Theme.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×