Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
De4su

PoS

Recommended Posts

Ce este PoS?

 

PoS este o platforma web bazata pe sistemul de operare desktop creeat special pentru comunitatea RST (Romanian Security Team) inspirat dintr-un opensource. In multe feluri, este un sistem de operare desktop complet, cu management de fisiere si aplicatii, care functioneaza intr-un mediu draggable cu ferestre redimensionabile.

Prezentare generala

 

Asa cum am spus mai inainte, PoS ofera un desktop complet, cu o suita de aplicatii intr-un sistem care poate fi accesat online, prin intermediul unui browser web. Este un sistem care poate furniza o flota de calculatoare in retea in mediul Cloud, de asemena poate fi un refugiu personal atunci cand utilizati computerul altcuiva.

 

Atunci cand se investigheaza un sistem, cum ar fi PoS, cei mai multi oameni vor intreba despre performanta. Asa cum era de asteptat, lansarea aplicatiilor si viteza de executie sunt rapide, comparativ cu restul sistemelor de operare desktop in sistem cloud. Cu toate acestea, daca te gandesti la asta, PoS ofera un sistem ce poate fi comparat cu un PC online, de aici si numele PoS (Personal Online System).

 

Deci, care sunt avantajele? Ei bine, implicit ofera o gama larga de aplicatii, inclusiv un calendar, un cititor RSS, un client de e-mail, un procesor de texte, o foaie de calcul, un manager de contacte, client FTP si SSH, jocuri, broswer anonim, music player, video player, radio, picture viewer, picture editor, chat, messenger, share intr-e userii platformei, spatiu de 20 giga pentru useri si 50 giga pentru VIP-uri, sistem de management cu facilitatile necesare pentru a incarca si descarca fisiere.

 

***ATENTIE***

 

Nu se retin nici un fel de loguri sau ip-uri, absolut orice sesiune este anonima iar toate fisierele din conturile dumneavoastra sunt private si accesibile doar dumneavoastra.

 

Site-ul PoS:

http://www.p-o-s.org

 

Poze: 8702.jpg4923.jpg516PoS_Theme.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×