Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Lolflame

Hi

Rate this topic

Recommended Posts

bannernie.png

(Click pe imagine sau text pentru a adauga la Favorite!)

 

Introducere

Cititi acest text si probabil va ganditi deja: "Meh, o reclama la un alt server de SA:MP... plictisitor."

Totusi, eu sunt aici sa va arat contrariul si sa va demonstrez ca merita sa incercati, avand in vedere ca nu e nimic de pierdut la mijloc, iar sansele voastre de a obtine Lider sau o casa si o afacere buna sunt foarte mari. Acest lucru fiind posibil pe un server cu minim 60 de jucatori costant si cu un Staff dedicat.

 

De ce?

Ei bine, asta e intrebarea pe care multi si-o adreseaza inainte de a alege ceva si nici nu e de mirare, nimeni nu doreste sa isi piarda timpul intr-un joc condus de "copii".

Ca sa te familiarizezi cu ceea ce vei gasi pe server, am sa iti enumar cateva caracteristici ale sale, sperand totodata ca iti voi trezi interesul:

 • Serverul este condus de un Staff experimentat si matur, de aceea problemele care apar sunt remediate imediat si pot spune ca numarul de BUG-uri pe care serverul il are este zero.
 • Regulamentul serverului nu este unul extrem de strict, cum ar fi in cazul unui server Hard RolePlay, dar asta nu inseamna ca nu este bine pus la punct ci din contra acesta sanctioneaza orice nesabuinta a cuiva.
 • Vei primi ajutor constant din partea Helperilor alesi cu atentie si poti sa le adresezi in orice moment o intrebare folosind comanda /needhelp. Acestia vor sta la dispozitia voastra permanent.
 • Ai posibilitatea sa deti un vehicul personal, transformand astfel orele jucate si banii stransi distrandu-te intr-o masina sau intr-un motor ce iti apartine in totalitate, acesta fiind inaccesibil altor persoane.
 • Chiar daca esti incepator sau nu, acest lucru iti va fi de ajutor: GPS System cu ajutorul caruia nu te vei rataci niciodata, deoarece vei fi indrumat catre orice Checkpoint setat pe harta.
 • Sa zicem ca nu esti pasionat de DeathMatch sau ca te plictisesti foarte repede, ei bine exista multe alte activitati ce le poti face pe sever. Cateva exemple: Basketball, Biliard, Pacanele, Poker, Roata Norocului, precum si multe altele.
 • Daca ai adrenalina in sange, atunci poti sti ca exista un loc potrivit si pentru tine: Cursele ilegale organizate de clubul "Need for Speed" iti vor pune la incercare talentul de pilot.
 • Poate preferi sa fi de partea legi si sa le pui o "teapa" in roata celor de mai sus, atunci poti sti sigur ca politia este foarte bine pregatita pentru orice problema.
 • Totusi, placerea pentru care ai jucat San Andreas a fost aceea de a fi in pielea unui gangster, iar pe acest server poti continua aceasta experienta cu nenumaratele atacuri impotriva Zonelor rivale sau cu lupta cot la cot impreuna cu alianta ta contra celei rivale.

Factiuni & Job-uri

Pe server exista 15 factiuni si 16 job-uri. Poti apartine unei singure factiuni, care va fi considerat job-ul tau principal, iar in acelasi timp poti avea un job secundar.

 • Factiuni in folosul comunitatii: Police Department, Federal Bureau of Investigation, National Guard si Medics / Firemen, acestea fiind conduse de catre Primarul din San Andreas.
 • In domeniul interesului public puteti intra in News Reporters, acesta fiind un mod foarte bun de a va familiariza cu jocul sau pentru a va exersa talentul de jurnalist.
 • Gastile aliate San Fierro Rifa, Grove Street si Varrios Los Aztecas impreuna cu The Triads impotriva Da Nang Boys, Ballas, Los Santos Vagos si The Mafia, aflate in constant razboi pentru a domina teritoriul din Los Santos si San Fierro.
 • Job-uri ce le puteti avea pe langa cele principale: Detective, Lawyer, Whore, Drugs Dealer, Car Jacker, Car Mechanic, Bodyguard, Arms Dealer, Car Dealer, Boxer, Taxi Driver, Bus Driver, Paper Boy, Trucker, Harvester, Farmer.

Pe scurt

Stiu ca este foarte mult scris mai sus, iar uni s-ar simti mai confortabil daca as spune lucrurile direct, deci:

Serverul Gta.Freakz.Ro este unul cu mod Godfather, dar nu precum celelalte. Are diferite caracteristici aparte precum cele prezentate mai sus, dar si multe altele. Ceea ce il face mai special este comunitatea de oameni din care este deja alcatuit si in care iti poti gasi prieteni noi cu care sa te distrezi in momentele tale de plictiseala. Poti avea o casa, o masina personala, o afacere sau chiar o familie, totul fiind posibil si limitat doar de imaginatia ta.

Mult mai mult decat atat, experienta te poate ajuta sa devi Lider la una din cele 15 factiuni, iar cu un numar minim de 60 de playeri constant putem spune ca va fi o concurenta destul de ridicata. Ne vedem in joc!

 

Imagini

samp000bh.th.pngsamp002vbz.th.pngsamp004el.th.pngsamp003cd.th.pngsamp007af.th.png

samp018ag.th.pngsamp026rl.th.pngsamp020sw.th.pngsamp014xi.th.pngsamp013cm.th.png

samp016wm.th.pngsamp015kl.th.pngsamp014ct.th.pngsamp013vb.th.pngsamp008sy.th.png

 

Video

http://www.youtube.com/watch?v=ACimR-6id_o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×