The Unknown 15040 Raportează post Postat Septembrie 3, 2012 Asa ca, tot mai buna-i o gogoasa facuta cu faina si lapte cumparat din piata. La noi nu exista alta piata de desfacere al marfurilor agro-alimentare decat magazinul!!! iar pe caldura asta cu umiditatea ridicata, abia ducem la gura lingurita cu inghetata:crazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Septembrie 9, 2012 Pampuste Ingrediente: 500 g faina 8 cartofi potriviti 30 g drojdie de bere proaspata continuare 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Octombrie 10, 2012 Gogosi cu iaurt si portocale Timp de gătire 30 Minute Complexitate Redusă Ingrediente 2 oua intregi 1/2 cana zahar 1 cana iaurt 220 grame faina 1 pliculet zahar vanilat coaja de portocala 1/2 pliculet de praf de copt ulei pentru prajit zahar pudra Mod de preparare Gogosi cu iaurt si portocale este o reteta deosebita care se pregateste foarte rapid. E o reteta pe care o intalnim in multe bucatarii romanesti. E preferata mea pentru ca e foarte rapida, nu necesita timp pentru dospit, ca alte gogosi. Bat bine ouale cu zaharul, aromele. Apoi adaug iaurtul, faina si praful de copt. Gogosile cu iaurt le prajesc in ulei incins, apoi le scurg de surplusul de ulei si le rostogolez in zahar pudra. Este ideal sa le scoateti din ulei cu o lingura cu sita. Mod de servire Gogosile cu iaurt se pot manca si calde si reci. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Black velvet 9715 Raportează post Postat Octombrie 10, 2012 Interesant, n-am mai vazut o astfel de reteta pentru gogosi. Am s-o incerc si eu. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Interesant, n-am mai vazut o astfel de reteta pentru gogosi. Am s-o incerc si eu. Cand eram mici, bunica ne facea mereu din asta ca avea de topit slanina pentru untura de gatit, si precum eram destui nepoti la ea in grija, ne facea repede ceva sa scape de noi ca ne era foame intre mesele principale, care la noi in familie erau respectate cu sfintenie!!! Avea o cratita cat plita pe soba si o lingura cu gauri cat o farfurie plata ... ii mergea mana ca o masinarie. In reteta s-a omis a scrie ca se ia o lingura de supa si se trece prin grasimea fierbinte si pe urma se ia coca, nu prea mult si se pune la prajit, altfel se lipeste pe lingura. De multe ori ne facea intre jumeri gogosii, ne placeau oricum. Cu gem de prune le mancam mai des ca aveam in casa si de vanzare ca si magiun fara zahar. Editat Octombrie 10, 2012 de The Unknown 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2013 Is si astea un fel de turtite-gogosele Turte din branza dulce si stafide Ingrediente: 400g branza dulce de vaca 100g zahar 1 ou mic continuare 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Black velvet 9715 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2013 Pampuste Mi-au lasat gura apa Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Melissa Rebecca 14613 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2013 Mi-au lasat gura apa Clatite cand faci?? :P 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Black velvet 9715 Raportează post Postat Ianuarie 26, 2013 N-am facut inca, de cand m-am mutat, dar promit sa fac :P In schimb, am facut de cateva ori gogosi. Am gasit aici o faina excelenta pentru gogosile care-mi plac mie, adica, subtiri, putin mai prajite, crocante si umflate precum gogoasa infuriata :) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 27, 2013 Mi-au lasat gura apa Is pretentioase pampustele astea. Nu credeam. TRebuie foc iute ca sa se umfle si inauntru sa ramana gol. Daca e prea multa faina nu mai cresc si nu se "golesc". Pfff. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri