Sari la conținut
Forum Roportal
Adrianmylo

Am nevoie de un soft care sa imi organizeze oamenii

Postări Recomandate

Am 40 de angajati si cum face toata lumea am 3 oameni de baza pe care ii incarc cu zeci de sarcini.

Doresc sa imi organizez mai bine timpul, sa imi pot eventual elibera oamenii pentru alte sarcini.

 

Stie cineva un soft pentru asa ceva?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se cheama respect,softul pe care il cauti.Diferenta dintre un manager bun si un manager rau este urmatoarea: managerul bun rezolva problemele,managerul rau,la creeaza,intretine si agraveaza.

Nu cere de la 3 oameni responsabili si eficienti sa suplineasca lenea si incompetenta altora si nici lacomia angajatorului,care nu a angajat suficienti oameni.(ala fiind probabil chiar tu).

Eficienta inseamna sa obtii maximum de rezultate cu minimum de resurse,e adevarat.Insa pentru a fi eficient,trebuie sa-ti administrezi foarte bine resursele,iar asta inseamna in primul rand sa le recunosti si apreciezi.

Nu poti cere celorlalti sa-si dedice viata pentru a-ti satisface tie lacomia si ambitia...si nici sa-i motivezi prin lacomie si ambitie,crezand ca toti sunt ca tine.Asa ai sa gasesti doar oameni motivati de lacomie si ambitie.

Oamenii nu sunt niste unelte,niste bunuri administrabile de un soft.Atata timp cat tu ii vezi doar ca pe niste producatori de bani,ii reduci la statutul de curve.Asta nu e respect,si nici competenta,nici eficienta.Dezumanizandu-i,te dezumanizezi pe tine.Tu insuti esti doar o functie in softul ierarhiei sociale.

Lacomia nu inseamna eficienta.

 

Doresti sa-ti organizezi mai bine timpul...TIMPUL E VIATA TA.Nu o notiune abstracta.Timpul inseamna viata celorlalti de asemenea.

Nu ai destul timp? (probabil ca nu au nici angajatii aia ai tai) -poate ca ai uitat sa traiesti! -ai devenit tu insuti o rotita dintr-un mecanism de produs BANI.Vezi ca tratandu-i pe ceilalti ca pe niste curve,te tratezi pe tine insuti asa.

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se cheama respect, softul pe care il cauti.

Deși în principiu ai dreptate, te lași prea ușor păcălit de aparențe. Scopul topicului ăsta e să facă reclamă. Iar modul de abordare a problemei și limbajul folosit e tipic pentru "patronii" români, ca dovadă că lor li se adresează.

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×