Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Zalmodegikos

Planul Vlad TEPES (preambul: cause si efecte) ENUNT

Recommended Posts

Reasezarea/repozitionarea/reformarea sistemelor are loc ciclic, sintem in perioada unui ''echilibru'' multipolar, la scara planetara! La nivel national anumite decade istorice marcheaza reasezarea sistemului PARAZIT, conform unor planuri ''preventive''! Cei ce s-au aflat in ''sfera puterii'' de-a lungul unui secol au apartinut aceleiasi caste de PRADATORI, in functie de situatie-s-au adaptat ca CAMELEONII, metamorfozindu-se in comunisti pina in '90 dupa care s-au transformat in ''BURGHEZI''(capitalisti-oligarhi).

 

Evenimentele din 1989-1990 le explic astfel: ''Ginditorii'' SECURISTI(CONSPIRATORII) au anticipat faptul ca va avea loc o modificare geopolitica(caderea ''cortinei de fier''), prin urmare au elaborat un plan de actiune(COMPLOT), impotriva regimului Ceausescu, declansind un plan de actiune(LOVITURA DE STAT din '89), sub acoperirea unei DIVERSIUNI(''Manifestatiile din Timisoara-CLUJ''), prin ''excitarea'' pericolului unei INVAZII. Concomitent o actiune spontana (INSURECTIA POPULARA) a pus in SAH planurile initiale ale conspiratiei, fapt ce a detreminat reevaluarea si adaptarea planurilor la noua situatie. Insurectia a fost identificata ca REVOLUTIE. Pentru a efecta transferul de putere(pirghiile regimului) in mainile complotistilor a avut loc CONTRAREVOLUTA SECURISTA.

 

''Operatiile'' de diversiune-manipulare din 89-90 au vizat deturnarea sau capturarea segmentului ''SPONTAN-REBEL''(NEINSTITUTIONALIZAT: contestatar anticomunist-antisistem ), prin activarea/actiunile Agentilor de INFLUENTA, ''plantati'' in toate organizatiile politice si civice : PNL, PNT, GDS, Alianta Civica.

 

Situatia in 2012 : Dupa 22 de ani, segmentul NEINSTITUTIONALIZAT, cifrat la cca. 3 000 000 in 1990 s-a disipat-imprastiat in toate colturile lumii(virsta intre 40-60 de ani), un nou segment si-a facut aparitia de-a lungul anilor-, omogen prin anumite caracteristici: generatia nascuta intre 1980-1995( cca. 3 000 000) si subsegmente din vechea generatie(nascuta in perioada 1960-1980), cca. 2 000 000. In total cca. 5 000 000 de cetateni INSURGENTI !

 

 

Segmentul REBEL-SPONTAN(INSURGENT) a fost perceput in anii anteriori(2007) ca PERICULOS(neidentificindu-se cu noii CIOCOI reprezentati de cele doua ARIPI FSN si satelitii lor)!

Edited by Zalmodegikos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postarea in regim de copy paste fara contributie personala este interzisa de regulament.De asemenea scopul ariei este dezbaterea pe teme actuale,nu promovarea unor teorii proprii in postari excesive sau a unor eseuri politice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×