Slyy 0 Report post Posted July 30, 2012 Am si eu un ford focus din 2001,1,4 benzina ...cand am luat o fugea , acum pana la 100 fuge, dar pana ajunge la 120 e jale mare ...trebuie sa prind o vale sa fuga ...ce poate sa aiba , stie cineva ? multumesc anticipat ! Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 12,856 Report post Posted July 30, 2012 Am si eu un ford focus din 2001 ... Din 2001 pana azi sint 11 ani parca si a cam obosit masinuta ca nu-i din fier :crazy: Iti cumperi alta, dar de data asta FOCUS!!! sa-ti cumperi ceva mai rezistent la stress. De obicei masinile se schimba cu alta inainte sa necesite mari reparatii :yes: Share this post Link to post Share on other sites
Slyy 0 Report post Posted July 31, 2012 Din 2001 pana azi sint 11 ani parca si a cam obosit masinuta ca nu-i din fier :crazy: Iti cumperi alta, dar de data asta FOCUS!!! sa-ti cumperi ceva mai rezistent la stress. De obicei masinile se schimba cu alta inainte sa necesite mari reparatii :yes: merci de raspuns ., dar masina o am de 1 an jumate si atunci fugea ..asa ca nu ma multmeste raspunsul tau pe care eu l am simtt cam ironic!! si daca citeai mai bine , e chiar focus si a mea !! merci oricum ;) Share this post Link to post Share on other sites
Hypathia 2,114 Report post Posted July 31, 2012 Ala e ironic? Tu glumesti. Sa vezi ce e la aria de religie! on: problema la motor. :roll: Share this post Link to post Share on other sites