Sari la conținut
Forum Roportal
PMI

Vitaminele salvatoare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Potrivit unui studiu efectuat de cercetători britanici şi danezi, un anume complex de cinci vitamine poate prelungi speranţa de viaţă a bolnavilor de cancer

post-348943-0-32131500-1343652070_thumb.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema cu lipsa de anumite vitamine ,in aproape toate cazurile nu se raspunde prin a lua acele vitamine ca medicament, in pilule sau alta forma deoarece corpul nostru este o minunata opera a naturii care a avut timp in milioanele de ani de desvoltare sa gaseasca modul in care vitaminele de care are nevoie trupul nostru sa fiu asimilate din mancarea noastra.

In caz ca este o problema cu trecerea unei vitamine din aparatul digestiv al nostru la sangele nostru care o va trece la restul corpului, nu o sa ajute sa inghiti o mie de vitamine ,nici ele nu vor fii asimilate.

Chestia este mult mai complicata decat a fost explicata in prima replica. O parte din vitamine au nevoie de anumite substante ca sa reuseasca sa faca ce trebuie sa faca. Altele au nevoie sa fiu luate in grupe cu alte vitamine. Sunt cazuri cand nu este alta solutie decat ca vitamina sa fie data direct cu injectarea ei.

Un foarte important lucru este ca unele vitamine care se iau "fara socoteala" si fara nevoie reala ,ajung sa fiu nocive la cine le ia.

 

Cel mai bun sfat ce pot da, nu luati vitamine care nu v-au fost prescrise de doctor ca asta este periculos.Mancati echilibrat,legume,fructe,carne,lactate . Cat mai putina sare , cat mai putin zahar alb si cat mai putina grasime.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×