Sari la conținut
Forum Roportal
Spyder

Un baiat neobisnuit prezice mari catastrofe pe Terra in 2009 si 2013

Postări Recomandate

Un baiat neobisnuit s-a nascut in orasul rus Voljski, regiunea Volgograd. Mama lui, Nadejda Kiprianovici, l-a nascut intr-o dimineaţa, fara nici o durere. Cind i-a fost aratat, a privit-o cu ochii mari. Ca pediatru, stia ca bebelusii nu-si pot concentra privirea asupra unui obiect. La intoarcerea de la maternitate, femeia a mai observat si alte lucruri stranii la micul Boriska.

La 3 ani, a inceput sa vorbeasca de UniversDupa ce a fost adus acasa, baieţelul neobisnuit, caruia mama i-a pus numele Boris, a plins foarte mult si nu a suferit niciodata de boli. Crestea ca toţi copiii, insa a inceput sa vorbeasca in fraze la virsta de opt luni. Parnţii i-au cumparat un joc si copilul a inceput sa faca figuri geometrice perfect corecte, combinind diferitele parţi cu precizie. "Aveam sentimentul ca noi eram ca niste extraterestrii pentru el, cu care incerca sa stabileasca o legatura", a povestit mama lui Boriska. Copilul facea desene ce pareau ciudate la inceput, amestecind albastru si violet. Cind acestea au fost examinate de psihologi, s-a aflat ca incerca sa deseneze aurele oamenilor, pe care le putea vedea in jurul lor. La nici trei ani, Boris a inceput sa vorbeasca parinţilor despre Univers. "Putea sa numeasca toate planetele sistemului solar si chiar sateliţii lor. Imi vorbea despre numele si numarul galaxiilor. La inceput, am crezut ca fiul meu nu este in toate minţile, dar m-am hotarit sa verific daca aceste nume exista cu adevarat. Am luat niste carţi de astronomie si am ramas socata cind am descoperit ca baiatul stia atit de multe despre stiinţa", a mai spus Nadejda. Zvonurile despre un copil astronom au inceput sa circule mai repede decit viteza luminii. Boris a devenit o celebritate locala. Toata lumea voia sa inţeleaga cum putea sti asemenea lucruri. Boriska le vorbea despre viitorul climei si schimbarile locale.

Catastrofe "legate de apa"

Parinţii l-au botezat, de teama ca se intimpla ceva in neregula cu copilul lor. Curind dupa aceasta, Boris a inceput sa le vorbeasca oamenilor despre pacatele lor. A abordat un individ pe strada pentru a-i spune sa termine cu drogurile. Barbaţilor le spunea sa inceteze sa-si insele nevestele etc. Micul profet ii avertiza pe oameni despre necazuri si boli viitoare, ceea ce a creat o reputaţie nefavorabila parinţilor sai. Nadejda a observat ca fiul ei se simte adesea rau inaintea unor dezastre. "Cind s-a scufundat submarinul Kursk, il durea totul. A suferit si in timpul crizei de la Beslan, a refuzat sa se duca la scoala in acea perioada neagra", a dezvaluit mama baiatului. Copilul a spus ca in timpul crizei ostaticilor de la Beslan simţea ca arde din interior, pentru ca stia ca va avea un "sfirsit oribil".

Totusi, planeta Pamint va avea de trecut prin doi ani foarte periculosi - 2009 si 2013 - avind de infruntat "catastrofe legate de apa". Boriska a atras atenţia cercetatorilor rusi in vara acestui an. Specialistii de la Institutul de Magnetism si Unde radio al Pamintului, din cadrul Academiei Ruse de Stiinţe, au fotografiat aura baiatului, care este neobisnuit de puternica. S-a dovedit ca are "un puternic intelect". Profesorul Vladislav Lugovenko spune ca "exista niste indivizi neobisnuiţi care s-au nascut pe toate continentele in ultimii 20 de ani". Oamenii de stiinţa ii numesc "copii indigo". Boris este unul dintre ei.

Aparent, copiii indigo au misiunea de a schimba planeta. Mulţi dintre ei au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, ce poate invinge si SIDA.

Copilul a mai vorbit parinţilor si prietenilor despre civilizaţia marţiana, in sinul careia spune ca ar mai fi trait. A subliniat ca Marte si-a pierdut atmosfera in urma cu mulţi ani ca rezultat al unei catastrofe globale. Boriska susţine ca ar mai exista viaţa pe planeta rosie, marţienii - care sint mai inalţi de sapte metri si poseda calitaţi incredibile - traind in subteran si respirind gaz carbonic. Ufologii, astronomii si istoricii au cazut de acord ca ar fi imposibil ca baiatul sa fabrice toate aceste povesti. Limbajul si termenii stiinţifici pe care-i foloseste sint utilizaţi de specialisti. Medicii sint de acord ca Boris are abilitaţi neobisnuite, cu toate ca nu spun, bineinţeles, ca a trait pe Marte in trecut.

 

 

 

Scuze pentru mesajul prea lung...Dati si voi cu parerea :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cine stie..daca articolul e scris din auzite sau putea si numele copilului sa nu fie corect..dar cine stie..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Referiri la acesti copii sunt si in comunicatele cercului Crimson.

Acestia se nasc fara a avea blocate simturile: clar auzul, clar vazul etc.

Numarul copiilor treziti va creste in urmatorii ani.

 

http://crimsoncircle.com/translation/ro/creatiei04ir.html

http://crimsoncircle.com/translation/ro/creatiei06.html

http://crimsoncircle.com/translation/ro/ascensiunii01ir.html

 

Am gasit si un articol:

http://www.ziarulcn.com/article/aid/1089/

Editat de shaumbra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Copii treziti"?

 

S-a descoperit Spice pe Terra si eu nu stiam... Alia a Cutitului a devenit realitate, si inca in multiple exemplare.

 

Viata bate cartea. :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca e greu de crezut.

In urma cu cateva luni si eu as fi zis despre cineva care face astfel de afirmatii ca nu are toate rotilele la locul lor.

Nu am avut inca ocazia sa intalnesc un astfel de copil dar cred in exitenta lor.

 

Cine stie poate vei cunoaste chiar tu un astfel de copil si ne vei relata pe forum (sau nu).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Un baiat neobisnuit s-a nascut in orasul rus Voljski, regiunea Volgograd. ................

se poate este foarte posibil,

 

 

Nu.

o intrebare pentru shaumbra - daca ai acest nik cred ca ai auzit de melfior ra

care este parerea ta despre acesta femeie? avand in vedere preveziunile dumneaei?????

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×