Sari la conținut
Forum Roportal
Athmy

filme/documentare/emisiuni educative la TV

Postări Recomandate

Un film documentar interesant cu Josh Gates in Padurea bântuita, Hoia Baciu langa Cluj, in cautarea adevarului despre fenomene ciudate ce se intampla acolo.

Curios ca pe vremuri mergeam de multe ori la Cluj dar nu s-a vorbit de asa ceva despre acea padure care era aproape de unde locuia matusa mea la capatul Parcului Central langa Stadion, Strand, Gradina Botanica, Raul Somes, etc.  N-am fost acolo ca avea probleme de mers pe jos, dar vorbeam mereu ca odata o sa ajungem si acolo.

 

 

http://destinationtruth.wikia.com/wiki/Haunted_Forest/Alux

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un documentar despre Hitler in tinerete ... dar n-a fost mai lung decat 2 ore ca deja m-am plictisit si asa ca e prea lunga istorisire ce nu prea ma preocupa.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

America Before Columbus - 2009 - un film foarte bine pus la punct si povestit de istorieni din diferite universitati.  2 ore am admirat productia lor fantastica, mai este loc pentru asemenea prezentari de tari si state de pe planeta.   Doar daca intrau un pic mai mult in detalii antice despre America, mai treceau 2 ore ca 1 minut ca este captivating felul cum se prezinta trecutul.   

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

“David Cassidy: The Last Session” ... un documentar despre viata "actorului copil", devenit muzician si ultimele luni din viata acestuia, decedat de complicatii de ficat la 67 de ani.

Un film trist si cam slab realizat dar n-am adormit ca am baut apa rece, voiam sa-l vad ca doar a iesit pe piata in amintirea anilor copilariei sale si consider protest impotriva alcoolului si al drogurilor recreationale scapate de sub control pe moment in State.   Urmeaza viata lui Michael Gexon ...  :o:  ... nu stiu daca ajuta, dar trebuie accentuat mai solid motvele deceselor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In ultimul timp ne uitam la multe documentare dar si la filme despre diferite tari cafut de turisti si postat la Yahoo.  Ador cele din Asia, fostele state rusesti cu fermele de fructe si pietele atragatoare plus felul cum prepara mancare si alte cateva traditii dar vad zona geografica.   De mers pe acolo n-o sa se intample in cazul meu in viata asta dar o calatorie din asta imi prieste!!!   Din multe colturi al lumii sint cu sutele mancaruri si vizitari de diferite site-uri mai aparte, tot feluri de curiozitati la diferite nationalitati si triburi.   Mongolii sint si ei foarte filmati si vizitati, Drumul Matasii este una foarte umblata din nou, sint si din Romania dar nu prea multe, am vazut despre Cehi si Slovaci si zeci de parti al Italiei si altori tari europeene.   Sint si filme Western facute in Italia si altele dar nu ma preocupa decat calatoriile in acele tari minune.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai lung program de Revelion din istoria TV din România 

"Noapte de neuitat la cumpăna dintre ani. Îndrăgitul prezentator Dan Negru #deMascăDistracția la Revelionul Starurilor 2021, cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România."

*In State nu exista nimic special care sa merite timp inafara acelui moment de lasat in gol sa cada depinde ce au decis sa fie la ora exacta, ca-i un mar sau e altceva dar n-are farmec.  Pare feeric dar poate de acolo numai local din New York.  Voiam sa intru sub pielea americanilor dar nu se poate, se discuta aiureli cu fiinte pe care nu vreau sa le vad si ele in quru' gol ... nu-mi place!!!   Consider mai mare ocazia decat sa le vad in costume de baie ar vrea sa fie costumatie atragatoare.   Dar pana sa ajungem noi aici in spatele lumii la ora exacta, deja cei din alta parte s-au si trezit, noi insa am vazut toate momentele cu ceasurile de pe planeta si asta da un sens de emotie daca se si bea putin dar depinde de multe insa in America al Statelor Unite, nu se distreaza de Revelion!!!    

La Multi Ani 2021!!!   :drunk:

Final de an incendiar. Cel mai lung program de Revelion din istoria TV din România | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut mai multe reportaje despre Kazahstan unu dupa altu pe Youtube si intr-una din ele se vorbea/comenta in limba romana, ca acolo exista o comunitate romana ca si firma ROMPETROL care controleaza afacerile de extractie petroliera.  Era foarte interesant de ascultat romana ca se mai comentau si in limba rusa si engleza tot ce ne aratau dar se reflecta mult communism inca si faptul ca acum invata sa gateasca si ei in stil de om din occident ca mancarea mongolica nu prea face fata de acum incolo.   Mancau doar carne de cal si branza din lapte de iapa in iurta, schimbarea trebuie a vina rapid ca timpul nu sta pe loc si tara vrea sa devina #1 pe planeta la toate si in toate!!!   Traiasca si sa infloreasca ... independenta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Apare de curand pe 15 Septembrie la NETFLIX un film documentar in PREMIERA despre viata lui  Michael Schumacher unde vor fi prezenti si familia pe langa colegii de pe pistele de circuit.  Pentru cei care sint foarte interesati sa vada ce deja stie Planeta intreaga despre el, o sa plateasca pentru vizionare in premiera, eu astept cand o sa ruleze 24 de ore pe toate canalele de TV,  :lol2:  deja am cumparat si floricele speciale si bere fara alcool nemtesc de 3 feluri sa nu ma plictisesc sau sa adorm.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am urmarit ceva foarte educativ la TV, ceea ce inca n-am stiut ca nu credeam ca este important daca ne sosesc de foarte departe, oriunde am locui.

Cum se obtine Scortisoara, Cuisoara, Cardamom???  si mai erau cateva pe lista dar a intervenit ceva.  Piper era urmatorul precis ...

Pentru ca folosesc aceste marfuri foarte des, n-am stiut unde se ascunde pretul ca nu sint decat ceva lemnos si foarte puternic aromati.   Nu se pot folosi oriunde de persoane ca mine, ca foloseam in Romania Cuisoare doar in compoturile de mere-pere, Scortisoara doar peste orez si gris cu lapte, iar de Cardamom habar nu aveam atunci ca exista.   

Sincer ma bucur ca m-am informat dar m-a intristat soarta celor care lucreaza la culesul Cuisoarelor de pe pomi foarte inalti  "mugurii neinfloriti" ...  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×