Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
soimos1

Blitz

Recommended Posts

Relu Fenechiu: Traian Băsescu să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală în cele două dosare în care este inculpat

 

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi solicită public preşedintelui suspendat Traian Băsescu să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală în cele două dosare în care este inculpat, "Flota", respectiv 'Casa din Mihăileanu".

 

"Vreau să-i cer public lui Traian Băsescu, dacă spune că e atât de curat şi că nu are probleme, să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală pentru a se stabili verdictul clar cu privire la cele două dosare penale, pentru că se ascunde în spatele imunităţii prezidenţiale", a spus vicepreşedintele PNL.

 

El a precizat că Traian Băsescu este singurul şef de stat din Europa care are calitatea de inculpat în două dosare penale şi a afirmat că preşedintele suspendat luptă să nu-şi piardă scaunul pentru a nu ajunge în faţa Justiţiei.

 

sursa:

http://www.antena3.ro/politica/relu-fenechiu-traian-basescu-sa-se-puna-la-dispozitia-organelor-de-cercetare-penala-in-cele-doua-dosare-in-care-este-inculpat-175558.html

 

Cum comentati faptul ca presedintele care are ca leit-motiv "cinstea" are 2 dosare penale si nu vrea sa se puna la dispozitia justitiei?

 

Vi se pare asta cinstit?

Edited by Sikaryan
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista suficiente topice deschise pe subiectul Traian Basescu ,partide,oameni politici, evenimente la zi.Daca vine cineva cu un topic inedit vom fi de-a dreptul fericiti.Nu este cazul de fata.

Revista presei o vedem la TV in mai multe variante.

Asadar topic inchis si arhivat.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×