Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Blitz

Postări Recomandate

Relu Fenechiu: Traian Băsescu să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală în cele două dosare în care este inculpat

 

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi solicită public preşedintelui suspendat Traian Băsescu să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală în cele două dosare în care este inculpat, "Flota", respectiv 'Casa din Mihăileanu".

 

"Vreau să-i cer public lui Traian Băsescu, dacă spune că e atât de curat şi că nu are probleme, să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală pentru a se stabili verdictul clar cu privire la cele două dosare penale, pentru că se ascunde în spatele imunităţii prezidenţiale", a spus vicepreşedintele PNL.

 

El a precizat că Traian Băsescu este singurul şef de stat din Europa care are calitatea de inculpat în două dosare penale şi a afirmat că preşedintele suspendat luptă să nu-şi piardă scaunul pentru a nu ajunge în faţa Justiţiei.

 

sursa:

http://www.antena3.ro/politica/relu-fenechiu-traian-basescu-sa-se-puna-la-dispozitia-organelor-de-cercetare-penala-in-cele-doua-dosare-in-care-este-inculpat-175558.html

 

Cum comentati faptul ca presedintele care are ca leit-motiv "cinstea" are 2 dosare penale si nu vrea sa se puna la dispozitia justitiei?

 

Vi se pare asta cinstit?

Editat de Sikaryan
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista suficiente topice deschise pe subiectul Traian Basescu ,partide,oameni politici, evenimente la zi.Daca vine cineva cu un topic inedit vom fi de-a dreptul fericiti.Nu este cazul de fata.

Revista presei o vedem la TV in mai multe variante.

Asadar topic inchis si arhivat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×