Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Yo_ya

Divort fara totalul acord al partilor

Recommended Posts

Buna seara!

Sper din tot sufletul ca cineva sa imi citeasca postarea si sa pot primii un raspuns.

Este vorba despre parintii mei.Sunt casatoriti de 31 de ani.Probleme au fost dintotdeauna in familia noastra inca de cand eu si fratele meu eram foarte mici.

Datorii mari, imprumuturi facute aiurea fara consimtanantul mamei mele, minciuni, jigniri , injuraturi, cateodata si un pic de baiaie, ce mai ... tot tacamul.

Anul trecut in iarna, dupa multe absente de acasa, mama l-a urmarit intr- o seara pe tatal meu(daca il mai pot considera asa).A avut surpriza vietii ei.Tatal meu se intalnea cu un barbat.Imbratisari, tineri de mana... ce pot sa mai spun ca intr-un film horror.L-a abordat pe tatal meu pe strada in momentul in care s-a intalnit cu respectivul barbat.S-a uitat la ea a ras si a mers mai departe.Acasa mama mea l- a confruntat, iar tatal meu a recunoscut ca are alte orientari sexuale pe care pana acum nu si le-a putut manifesta din cauza "vremurilor".

Ai mei parinti detin un apartament cu doua camere, nu este mare avere.Ca orice alta mama, si a mea doreste sa nu il vanda in urma unui partaj in cazul divortului.Tatal meu nu vrea sa cedeze si spune ca are si el drept la acest apartament, in ciuda faptului ca nu plateste nici o utilitate, ca sa nu mai spun de intretinere, de mai bine de jumatate de an.Are credite facute fara consimtamantul mamei mele, abonamente incheiate cu diverse companii de telefonie mobila pe care nu le-a mai onorat, si automat su inceput sa vina diverse instiintari de plata pe adresa noastra.

Dupa cele relatate mai sus am cateva intrebari:

1- ce anume poate face mama mea pentru a nu pierde apartamentul?!

2- se poate face plangere la politie pentru faptul ca nu isi achita partea de utilitati?!

3- il poate da in judecata si sa ceara daune morale?!

 

Astept cu interes orice raspuns cat mai curand!

Sunt disperata si ma doare sufletul pentru ca din cauza situatiei financiare, care este mai mult decat modesta, nu imi pot ajuta mama.

Multumesc frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×