Sari la conținut
Forum Roportal
GTAMafia

RPG.GTAMAFIA.COM - CREAT DE PROFESIONISTI - MULTILANGUAGE

Postări Recomandate

 

GTAMafia.com - Creat De Profesionisti

 

 

BAZA DE DATE NOUA - Sambata 30 Iunie 2012 18:00 Ora Romaniei

www.GTAMafia.com

 

 

 

GTAMafia.com este o comunitate dedicata popularului joc Grand Theft Auto San Andreas Multiplay ce a fost infiintata in vara anului 2011 si face parte din reteaua internationala de gaming GameSymbol ce dateaza inca din anul 2006 oferind jucatorilor o multitudine de gameservers fara plata, diferite si pe gustul fiecaruia.

 

In urma unei pauze, serverul RPG.GTAMAFIA.COM a fost imbunatatit prin repararea diverselor buguri, imbunatatirea gameplay-ului si implementarea de sisteme unice, serverul fiind scriptat de catre experti in gta sa:mp coding si nu de niste incepatori cu moduri extrase din free releases si modificate pe alocuri caci suntem siguri ca multi jucatori au observat modurile luate direct de pe internet unde ownerii nu au fost in stare sa acorde atentie nici macar multiplelor greseli gramaticale care sunt vizibile inca din tutorial.

 

Avand in vedere ca suntem in continua expansiune si nu exista perfectiunea absoluta, va putem garanta faptul ca serverului i se vor aduce constant imbunatatiri pentru a ne dovedi suprematia.

 

Comparativ cu alte servere, stafful serverului GTAMafia este compus dintr-o echipa matura unde limbajul si profesionalismul se afla la cele mai inalte nivele si unde nu isi au loc favoritismele pentru prieteni, rude, etc sau limbajul indecent ori "peste picior" din partea unui admin. Totul este tratat cu maxima seriozitate! Cine incalca aceste reguli de etica va fi dat afara fara discutii.

 

Serverul este hostat pe propriul nostru dedicat in NL, pe o conexiune de 1Gbit si suntem gata sa acceptam atat conexiunile din Romania cat si cele internationale avand in vedere ca serverul dispune de o platforma MultiLanguage putand selecta limba Romana sau Engleza, urmand ca alte limbi sa fie adaugate pe parcurs. Totodata, serverul ruleaza pe o baza de date MySQL ceea ce permite o latenta mai buna a jucatorilor, mai multe sisteme unice implementate, un gameplay mai variat si imbunatatit, un UserCP direct pe website si multe altele.

 

Reputatia avuta ca si retea de gaming, cat si SEO-ul imbunatatit asupra websiteului si domeniului ne permit sa fim afisati printre primele locuri si direct pe prima pagina al celui mai popular search engine din lume, Google in momentul cautarilor de servere private ale acestui joc.

 

In urmatoarele randuri vom face doar o scurta descriere a catorva dintre lucrurile esentiale de pe server, iar pentru a descoperi toate facilitatile si sistemele unice va invitam pe RPG.GTAMAFIA.COM.

 

 

 

Linkuri Informative

 

Website: http://www.gtamafia.com

Forum: http://forum.gamesymbol.com/f155/

Add Server: RPG.GTAMAFIA.COM

Versiune: 0.3e

 

 

 

Facilitati

 

Sistemul de case

Serverul GTAMafia dispune de un sistem UNIC de ,,construire

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×