Sari la conținut
Forum Roportal
Lulu27

Dureri dupa extractie, sinuzita !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua, acum 3 saptamani am inceput sa am dureri la o masea din partea de sus dreapta, desi mi-au fost scosi nervii si curatate bine canalele durerea inca exista. Am luat antiinflamatoare timp de 2 sapt (aulin si nurofen forte). Ieri am hotarat sa o extrag, Extractia nu a fost usoara din cate am inteles am avut radacinile lungi si dificile. Dupa extractie a fost necesar sa ma coasa deoarece gaura era destul de mare. Din ce am inteles de la medic radacina maselei atingea sinusul dentar si asta ar fi fost cauza durerilor, am fost diagnosticat cu sinuzita ad. Momentan iau atibiotic Ceclor 750 mg 1/8ore si Tramadol + Solpadeine pentru durere...dar cu toate astea singura cale ca drerea sa fie suportabila este sa tin apa rece in locul de unde a fost extrasa... pe langa tramadol solpadeine am luat si 1 plic de aulin si degeaba durerea este puternica in pomete, tampla. Am 8 ore de cand tin apa rece ca sa fie durerea suportabila...vreun sfat, un alt analgezic mai puternc ? Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca de abia ieri ti-a fost facuta extractia e normal sa doara, trebuie sa ai rabdare deocamdata si sa ajuti organismul sa vindece cat mai repede rana care a ramas in locul maselei cu vitamine, mai ales vitamina C care din cate stiu cicatrizeaza repede ranile.

 

Si inca ceva, daca ti-au fost cusute fire acolo, eu nu cred ca e bine sa tii apa rece....decat daca asa ti-a zis medicul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doctorul cum te-a sfatuit sa faci? Nu ti-a spus ca imediat cum ajungi acasa sa iei pastila contra durerii chiar daca nu te doare inca si sa te tii de indicatiile cum a fost scris reteta, adica la timp EXACT sa-ti iei mediamentele. In caz contrar, durerea o ia inainte si e foarte greu de controlat sau nu se mai poate, dar apa-n gura in nici un caz!!! Poate gheata pe dinafara sa tii, un pachetel de mazare din congelator este solutia cea mai buna ca se modifica dupa forma corpului care doare, nu costa mult si se poate refolosi!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×