Sari la conținut
Forum Roportal
Fiero

Zodiile si inteligenta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce de vrajeala... Ma intreb de ce horoscopul intra la categoria paranormal din moment ce e mai banal si mai crezut decat multe lucruri normale.

Editat de Renaissance'91

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti afla ce tip predominant de inteligenta ai...cam atat(desi,pentru asta ar fi recomandabil mai degraba sa luam in considerare pozitia lui mercur in astrograma,nu a soarelui).Nu si cat de inteligent esti...(trebuie analizate pozitiile planetelor si aspectele lor,si foarte bine,pentru a ne face o parere)

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

PESTII au o inteligenta intuitiva.

Se poate spune ca Pestii nu gandesc, ci simt. Ei trec totul prin prisma senzatiilor si intuitiei. Pentru ei nu exista ceva ce mintea sa nu poata cuprinde si de fapt nu accepta imposibilul. Sunt intr-o comuniune permanenta cu universul si cu energiile subtile, chiar daca in mod constient sau nu. Cert este ca au intuitii si raspunsuri care depasesc sfera realitatii in felul in care o percep ceilalti. Ei pur si simplu simt ce trebuie sa faca si simt drumul pe care trebuie sa-l urmeze.

Au o imaginatie foarte bogata si o memorie care absoarbe informatiile ca un burete, fara prea mult efort din partea lor. Pestii cred ca nu exista nimic din ce nu pot fi, face sau avea, dar nu atat pentru ei, cat pentru comunitate. Ei se simt parte integranta din angrenajul numit univers si niciodata nu pot gandi numai pentru scopul personal.

Pestii gandesc dincolo de limite, crezuri, legi, emotii, ratiune, vointa, ambitii. Ei opereaza in principal cu iubirea, acea iubire christica, transcedentala, dezinteresata si cu asta se hranesc toata viata.

 

se poate spune si asa... :lol:

 

 

 

Nu-i acelasi lucru?

 

 

nu, nu-i acelasi lucru.

 

cand se refera la horoscop, se refera la ora nasterii, etc.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×