Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

De cateva luni de zile ma bantuie ideea de a merge in Japonia pentru cateva luni de zile. As vrea sa cunosc tara mai bine si cultura. Am fost la un festival despre Japonia si am ramas placut impresionata de ce am vazut acolo si pot sa spun ca mi-au placut si mancarurile pe care le-am gustat. A fost vreo cineva pe acolo? Ce impresii v-au lasat? E adevarat ca engleza e a doua limba pe care o folosesc? Astept parerile voastre!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A fost vreo cineva pe acolo? Ce impresii v-au lasat? E adevarat ca engleza e a doua limba pe care o folosesc? Astept parerile voastre!

 

Eu am fost in Japonia in aprilie 2012. Ai intrebari concrete? Nu gasesti foarte usor vorbitori de engleza.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  • Salutare! Este cineva din Japonia, care ma poate ajuta sa imi creez o pagina pe MIXI, retea de socializare japoneza? Un text de cateva randuri si cateva poze presupune ajutorul. Multumesc anticipat si ofer ceva in schimb, cu ce pot ajuta din Romania. mihai_iacomi@yahoo.com

  • Eu caut de fapt un partener in Japonia, pentru a demara impreuna un proiect in turism, am o agentie de turism , detalii pe www.discover2romanias.com, putem aduce turisti in Delta Dunarii, la ferme turistice, sa vada viata frumoasa si simpla de la tara, mancare 100 % bio, picturi murale, monumente UNESCO, Dracula Tour, etc...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E o cultura aparte. Si eu as vrea sa ajung acolo... Deocamdata incerc sa invat alfabetul lor.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici de americani sau de America nu le place, dar se inghesuie in numar mare pentru o viata fara tunami in Arizona  :haha:

Nu saluta pe nimeni, intra ca un bou oriunde si asteapta sa fie poftiti la intrebari, asta din cei nou veniti.  Gasca nascut aici daca iese din celula japoneza, se comporta altfel, ca oricare american, daca ramane intre ei in ghettoul lor, sint ca si musulmanii adicted la traditii si ritualuri, ca si ei traiesc intr-un loc aproape toti.  Nu merg la atacat persoane dar nu se amesteca si la locul de munca se simt parca ei ar stapani lumea, femeile mai ales.   Extrem de rar se casatoresc cu locali, cred ca le si da afara din comunitate.    

Engleza e dusmanul #1 ... si hainele frantuzesti #2 ... plus restul.   Nu se impaca nici cu koreenii de sud, sa nu-i vada!!!  au casa de cultura cum erau in Romania!!!  chinezii la fel in China Town si fac spectacole cu teatru de papusi si de concerte muzica gen Cantarea Romaniei.   Doar in localurile lor merg ca restul lumii e murdar pentru ei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Io sper ca Japonia sa-si reaminteasca si sa revina la  demnitatea, patriotismul si nobletea dovedita de Samurai si toate se rezolva. Mi-ar placea ca toate natiunile lumii sa-si reaminteasca acestea si sa se termine, odata pentru totdeauna, acest circ , acest kitsch, care-a pus stapanire pe intreaga lume.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu-i vad in shape de samuraiala/razboinicie pe majoritatea!!!   sint nervosi in general, cred ca au ceva in gene de le face asa, dar nu cu arma in mana, nu-i imaginez .   Nimic nu se aude rau de ei aici, poate pentru ca aici vin pensionarii mai mult, nu prea cunosc stiri locale din zona San Francisco unde locuiesc in numar mare familii tinere .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×