Jump to content
Forum Roportal
nellu

intrebare despre laptop

Recommended Posts

Zilele trecute am cumparat un laptop IBM la mana a doua. Problema mea este ca vanzatorul (o firma care se ocupa cu asa ceva) mi-a zis ca are procesor intel de 800Mhz. Ajuns cu el acasa m-am uitat in sistem si imi arata procesor de 650Mhz. Am sunat vanzatorul si i-am spus ca eu am platit pt. 800Mhz si am luat 650. Mi-a spus sa rulez ceva mai greu si sa vad atunci ca o sa-mi arate 800. Asa este, de la o anumita "sarcina" procesorul se "comuta" pe 800Mhz. Eu nu ma pricep prea bine si nu as vrea sa fiu pacalit. Va rog sa-mi spuneti daca am cumparat un laptop cu procesor de 800Mhz,sau cu 650Mhz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu ce sa zic ca nu ai specificat tipu de procesor dar daca e INTEL ...800Hhz e 800 si nu 650Mhz ca nu tzi-a dat si o pedala de acceleratzie care sa atasezi la un USB cu care sa maresti Mhz cand rulezi ceva mai greu`

 

nu stiu ce sa zic ca nu ai specificat tipu de procesor dar daca e INTEL ...800Hhz e 800 si nu 650Mhz ca nu tzi-a dat si o pedala de acceleratzie care sa atasezi la un USB cu care sa maresti Mhz cand rulezi ceva mai greu` :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Laptop-ul e IBM tipe 2467 si are procesor intel,dar de care Dzeu stie.Tocmai asta e problema,in bios imi arata ca e de 800,iar in contr.panel la sistem imi arata ca are 650. de asemena in bios spune ca procesorul e speedstep. In rest,ce-am aratat mai sus si intr-adevar se comporta ca si cum ar avea o pedala de acceleratie pe care si-o actioneaza singur. Multumesc pt. raspuns>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai oameni buni nu mai dati cu presupusul daca nu stiti.Din cate stiu eu toate laptop-urile fac asa.Niciodata nu o sa iti arate viteza reala.Iar cu pedala de acceleratie...exagerati.E un sistem de protectie care il face sa isi coboare frecventa procesorului pentru a tine bateria mai mult timp.Asa ca nu te impacienta...e bine asa cum e! :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, ce sa zic, la mine si'n dxdiag, si'n system properties scrie aceeasi valoare....

sigur ca tehnologia aia de speedstep se exista, si pare aplicabila

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×