The Unknown 15040 Raportează post Postat Iulie 9, 2012 Cam asta mi-a iesit mie, nu prea au iesit lucioase. O glazura de ciocolata nu merge??? din aia din sticla sa fie mai repede :good: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Iulie 9, 2012 Cam asta mi-a iesit mie, nu prea au iesit lucioase. Eu zic ca au iesit foarte bine, nici ale mele nu fura foarte lucioase, amu .. eu am scris cum am primit eu reteta. Tort decorator ... daca nu ma-nsel??? ca nu ma pricep bine in zona asta dar si eu credeam ca din gresala si graba ai scris ceva indescifrabil :crazy: ca nu suna nimic romanesc din acele 3 cuvinte, pentru mine cel putin. Posul cu dui e punga aia de plastic sau silicon in care pui crema si duiul e un fel de surub care da forma cremeie, de stea, zimtata, dreapta etc. Cuvant nou pentru mine, n-am auzit-o pan-acum decat migdale, ca din asta mereu am in casa cu kg-ul, sotul le maninca fara mila, eu mai putin, insa pricopsit, e noutate precis si in Romania. Asa se numesc aceste fursecuri pentru ca sunt facute din migdale. O glazura de ciocolata nu merge??? din aia din sticla sa fie mai repede :good: merge merge desigur ca merge :) 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri