Jump to content
Forum Roportal
Aseneth

Stop discriminarii barbatilor !

Rate this topic

Recommended Posts

Iată 13 dovezi clare că bărbaţii sunt cei discriminaţi cu adevărat:

 

  1. [*]
Femeile pot fi promovate pe criterii gen sâni, coapse, fund, buze. Bărbaţii trebuie să aibă studii, experienţă, competenţă.[*]În caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile şi copii sunt salvaţi primii. Bărbaţii întotdeauna la urmă.[*]Dacă două femei se îmbrăţişează, se ţin de mână, se sărută, stau împreună etc înseamnă că sunt prietene. Dacă doi bărbaţi fac asta, sunt poponari.[*]Dacă o femeie nu se descurcă cu banii înseamnă că are o problemă financiară. Dacă este cazul unui bărbat, atunci el este un incapabil, un ratat, un neisprăvit.[*]Dacă o femeie face mofturi, este capricioasă, cu toane, nu ştie ce vrea, îşi exprimă liber emoţiile, se destăinuie, înseamnă că e "feminină". Dacă un bărbat face aşa, este imatur, slab, efeminat.[*]Femeile au dreptul să mănânce gratis la restaurant, să intre gratuit în cluburi etc. Bărbatul plăteşte întotdeauna.[*]Dacă o femeie singură nu face sex, este o femeie cinstită. Dacă un bărbat nu face sex, nu este bărbat.[*]Dacă vrea să facă sex, femeia trebuie doar să aleagă. Bărbatul trebuie să cucerească.[*]Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează. El este oricum mulţumit. Dacă un bărbat nu satisface o femeie, atunci este impotent.[*]Dacă o femeie naşte, devine sfântă. Bărbatul ajunge sfânt doar dacă este răstignit pe cruce.[*]Bărbatul trebuie să fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nicio obligaţie în acest sens.[*]Femeile sunt numite "sexul frumos". Bărbaţii, nu.[*]Un bărbat, dacă are o problemă, trebuie s-o rezolve (că d-aia e bărbat!). Femeia trebuie doar să găsească un Edited by Aseneth
  • Upvote 17

Share this post


Link to post
Share on other sites

copy-paste probabil din vreo revista cancanistica.

Zi totusi ca multe chestii enumerate nu sunt adevarate ? Profita gogule de ocazie, ca femei care va mai iau apararea din cand in cand nu cresc in copaci pe toate drumurile. :lol:

Edited by Naeema
  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pardon, femeile sunt numite "sexul slab", dar barbatii nu. Cu siguranta asa ceva mi se pare nedrept.

 

Eu nu vreau sa ma apere Aseneth, n-am incredere in ea.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine. Acum ce urmeaza?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nimic special, vom strange si noi vreo 5-7 pagini de caterinca, dupa care ne vom plictisi, indreptandu-ne spre un alt topic recent deschis.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu vreau sa ma apere Aseneth, n-am incredere in ea.

 

 

Dar eu nu te apar, doar nu te discriminez. Daca as incerca sa te apar, ar insemna sa te discriminez, nu? :blink:

 

Bine. Acum ce urmeaza?

 

 

Astept pareri pro si contra, ce am scris nu e neaparat adevarul absolut. De exemplu, eu nu sunt de acord cu punctul 5, daca o femeie se comporta asa cum scrie acolo este numita isterica sau nevropata, de obicei, nu "feminina".

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dacă două femei se îmbrăţişează, se ţin de mână, se sărută, stau împreună etc înseamnă că sunt prietene. Dacă doi bărbaţi fac asta, sunt poponari.

Presupun ca nu de sarutat pe buze e vorba. La chestia cu imbratisatul si sarutatul (pe obraz desigur) la barbati, depinde si din ce cultura fac parte. In occident asa ceva e privit ciudat, dar nu peste tot. :lol: Cu statul impreuna la fel, numai ca de data asta in occident conceptul de roomates este popular si nu e vazut ca suspicios.

Femeile au dreptul să mănânce gratis la restaurant, să intre gratuit în cluburi etc. Bărbatul plăteşte întotdeauna

Plateste, dar are si asteptari dupa cina, de cele mai multe ori. :o:

Dacă o femeie singură nu face sex, este o femeie cinstită. Dacă un bărbat nu face sex, nu este bărbat.

Sau zic gurile rele ca e grasa, urata si proasta si nu o vrea nimeni.

Dacă vrea să facă sex, femeia trebuie doar să aleagă. Bărbatul trebuie să cucerească.

Depinde de femeie.

Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează. El este oricum mulţumit. Dacă un bărbat nu satisface o femeie, atunci este impotent.

Daca un barbat ajunge la stadiul de multumit, dupa o partida de sex, inseamna ca e satisfacut, cel putin dpdv orgasmic. :lol:

Daca o femeie e nesatisfacuta sexual dupa partida de sex, inseamna ca el nu e bun la pat nu neaparat impotent. Unul poate sa fie si super potent dar tot afon in pat.

 

Edited by Naeema
  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×