Sari la conținut
Forum Roportal
Davi_

Lucian Bute

Postări Recomandate

Eu iau ca sigura victoria lui.

 

Te bagi la un pariu?

Înfrângere sau egal. :) Şi spun şi de ce văd eu aşa situaţia.

 

De fiecare dată când boxa Bute, stăteam la discuţii cu amicii, iar ei spuneau ce tare e Bute, şi într-adevăr, aşa e. Însă, eu tot timpul spuneam: "da, omul e bun, dar e bun pe propriul teren, unde oamenii îl aclamă". Şi de fiecare dată, eram sigur că el va câştiga. Însă, mai spuneam: "ca să văd că Bute e într-adevăr un campion mondial, trebuie să arate asta şi pe un teren străin, unde lumea să-i fie ostilă." Doar aşa se poate vedea dacă un boxer e mare. De exemplu, în această seară, englezii au interzis participanţilor români din sala unde va boxa Bute, să poarte steaguri ale României, sau tricouri cu steagul României.

 

A se vedea luptele legendarului Cassius Clay din anii 1970, care pe lângă titlurile câştigată acasă, în America, a mers "să-i căsăpească" pe Richard Dunn, la München în Germania, în anul 1976, sau pe Jean-Pierre Coopman în Puerto Rico, în acelaşi an, ori pe o mare legendă a boxului Joe Frazier, în Filipine, şi nu în ultimul rând, pe Trevor Berbick, în Bahamas, în 1981.

 

Aşa face un mare campion: merge să le dea mălaiul "chalengerilor", şi pe teren străin.

 

De asta nu pun pariu azi pe Bute, pentru că e prima dată când se bate pe teren străin, şi şansele de victorie sunt reduse. Dar, dacă va câştiga, atunci e un campion mondial....în devenire. Ca să fie un campion pe deplin, trebuie să boxeze şi pe alte terenuri ostile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca va fi un meci destul de echilibrat. Chiar daca Carl "Gura Mare" Froch imi este profund antipatic, nu pot uita meciul sau cu Andre Ward (considerat cel mai bun boxer la supermijlocie) din Super Six, unde parea ca-l va invinge pe acesta din urma. Este extrem de rezistent, n-a incasat niciun KO de cand boxeaza la profesionisti, are avantajul ca va lupta in fata fanaticilor de la Nottingham Forest, si cu toate ca este mai scund decat L. Bute are o alonja superioara.

Sper ca diseara Bute sa fie Robin Hood-ul care sa-l anihileze pe seriful Nottinghamului. :)

 

Si ca tot e vorba de box, nu pot sa nu aduc aminte de Constantin Bejenaru, boxerul roman ce-ar putea avea o cariera frumoasa la grea.

Editat de Brukner
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tricolorul este interzis in arena unde va avea loc infruntarea dintre Bute si Froch. N-ai voie cu tricolorul in arena dar arabeii au voie sa-si planteze moscheile in toata tara. Nenorociti oameni, cica democrati, sper sa-i prinda Bute o stanga sanatoasa si sa-l vad pe Froch cum isi vomita ficatul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lucian Bute a fost făcut KO de către Carl Froch în runda a cincea.

 

Din toată cariera de profesionist, în care a boxat 30 de meciuri câştigându-le pe toate, a venit şi seara aceasta grea pentru el, în care a fost învins în al 31-lea meci.

 

Am auzit câteva vorbe spuse de comentatori, că Stephane Larouche a greşit teribil strategia, pentru că nu trebuia să-l facă pe Bute să boxeze în Anglia, în oraşul Nottingham, pe propriul teren al lui Froch. Însă, altfel cum poate un sportiv să devină mare, dacă nu câştigă oriunde, chiar şi acolo unde lumea îi e ostilă ?

 

Eu am speranţa că Bute are o personalitate puternică, şi va depăşi acest moment, şi....va lupta din nou pe un teren străin şi ostil, şi va câştiga. Doar aşa poate deveni un mare campion mondial.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×