Sari la conținut
Forum Roportal
Valentino22

Emigrare in america,inFO!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut..sunt nou pe aici..am citit multe din lucrurile care se gasesc pe aici..si totusi mi-ar fi de folos putin ajutor,daca cineva este dispus sa mi-l dea :)

De mai bine de 2 ani locuiesc in Italia impreuna cu familia..nu pot sa ma plang,am un loc de munca stabil in ciuda crizei,dar nu sunt foarte multumit de ceea ce am realizat pana acum..De curand am cunoscut o fata americanca..care sta in New Jersey si poate sa ma ajute sa-mi gasesc o munca in state..cazare etc etc..si toate cele..mi-ar fi de folos niste sfaturi despre cum e viata acolo...privita din ochii unui roman bineinteles :D..cat de greu e sa obtii o viza si alte lucruri utile pe care le pot afla de la voi pentru ca nu as vrea sa ma apuc de o alta mutare shi apoi sa raman dezamagit.

 

Va MULTUMESC!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uie aici un site unde poti gasi informatii si discuta cu romani stabiliti acolo sau in curs de plecare. Da click direct pe link-urile bolduite cu albastru. Vezi ca va trebui sa-ti faci cont ca si pe forumul asta, ca sa participi la discutii.

(Erau vreo doi useri pe aici care locuiau in USA dar unul fusese in California si celalalt in Arizona. In rest nu stiu sa ma fie cineva de pe forum stabilit acolo, care activeaza in prezent pe Roportal. Eu stau la vecinii din nord deci nu-ti pot da sfaturi cu privire la USA.)

Vize imigrare, vize vizitator-Statele Unite/SUA/America

Intrebari si raspunsuri despre imigrare /emigrare SUA /America, vize K1,K3, CR1, IR1 (logodna, casatorie), B1, B2 (vizitator, afaceri), reintregire familie, acte, formulare, interviuri, sfaturi.

 

Vize de munca, afaceri in SUA/America-H1B, H2B,etc

Informatii despre vize de munca in SUA/America, tipuri vize, conditii, formulare, interviuri ambasada, firme intermediere contracte, sfaturi, etc.

 

Nou veniti in America/SUA/Statele Unite-Ghidul incepatorului

Orice inceput intr-o alta tara este dificil. Aici poti gasi raspunsurile dorite la multitudinea de intrebari pe care le poate avea un nou venit in America, obtinere SSN, carnet conducere,etc

 

Comunitatea romaneasca din Northeast

Discuta aici despre comunitatea romaneasca din Philadelphia, New York, Boston, sau alte orase din statele New York, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania, Connecticut si altele.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×