Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Valentino22

Emigrare in america,inFO!

Rate this topic

Recommended Posts

Salut..sunt nou pe aici..am citit multe din lucrurile care se gasesc pe aici..si totusi mi-ar fi de folos putin ajutor,daca cineva este dispus sa mi-l dea :)

De mai bine de 2 ani locuiesc in Italia impreuna cu familia..nu pot sa ma plang,am un loc de munca stabil in ciuda crizei,dar nu sunt foarte multumit de ceea ce am realizat pana acum..De curand am cunoscut o fata americanca..care sta in New Jersey si poate sa ma ajute sa-mi gasesc o munca in state..cazare etc etc..si toate cele..mi-ar fi de folos niste sfaturi despre cum e viata acolo...privita din ochii unui roman bineinteles :D..cat de greu e sa obtii o viza si alte lucruri utile pe care le pot afla de la voi pentru ca nu as vrea sa ma apuc de o alta mutare shi apoi sa raman dezamagit.

 

Va MULTUMESC!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uie aici un site unde poti gasi informatii si discuta cu romani stabiliti acolo sau in curs de plecare. Da click direct pe link-urile bolduite cu albastru. Vezi ca va trebui sa-ti faci cont ca si pe forumul asta, ca sa participi la discutii.

(Erau vreo doi useri pe aici care locuiau in USA dar unul fusese in California si celalalt in Arizona. In rest nu stiu sa ma fie cineva de pe forum stabilit acolo, care activeaza in prezent pe Roportal. Eu stau la vecinii din nord deci nu-ti pot da sfaturi cu privire la USA.)

Vize imigrare, vize vizitator-Statele Unite/SUA/America

Intrebari si raspunsuri despre imigrare /emigrare SUA /America, vize K1,K3, CR1, IR1 (logodna, casatorie), B1, B2 (vizitator, afaceri), reintregire familie, acte, formulare, interviuri, sfaturi.

 

Vize de munca, afaceri in SUA/America-H1B, H2B,etc

Informatii despre vize de munca in SUA/America, tipuri vize, conditii, formulare, interviuri ambasada, firme intermediere contracte, sfaturi, etc.

 

Nou veniti in America/SUA/Statele Unite-Ghidul incepatorului

Orice inceput intr-o alta tara este dificil. Aici poti gasi raspunsurile dorite la multitudinea de intrebari pe care le poate avea un nou venit in America, obtinere SSN, carnet conducere,etc

 

Comunitatea romaneasca din Northeast

Discuta aici despre comunitatea romaneasca din Philadelphia, New York, Boston, sau alte orase din statele New York, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania, Connecticut si altele.

Edited by Naeema
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×